maanantai 27. marraskuuta 2017

Pieni asia

joka ärsyttää juuri nyt eniten, on se, että tämä ruutu on vinossa. Onneksi se on toistaiseksi helppo korjata *noin* ja nyt ei enää ärsytä. Paitsi se, että olen pitkästä aikaa kitutuntia viettämässä huoneessa, jossa saan pahimmat oireet ja täältä on hävinnyt rullahiiri. Olen laittanut siitä kyselyn it-tuelle, mutta en ole saanut vastausta. Tahdon rullahiireni takaisin!

Asia, josta olen oikeasti iloinnut tänään, on ollut uutinen Englannin Prinssi Harryn kihlautumisesta. Niin, joku varmaan pitää minua tosi pinnallisena, mutta kun muistan hänet pikkuisena poikana veljnsä kanssa äitinsä hautajaisissa kulkemassa surun murtamana arkun perässä, en voi muuta kuin ajatella, miten hienoa on, että hän on löytänyt rakkaan ihmisen rinnalleen ja että isoäiti ei laittanut pahemmin kapuloita rattaisiin.

Tuon äskeisenkin uutisen kommentteja kävin aiemmin lukemassa Ylen fb-sivuilla. En ihan ymmärrä, miksi kaikkeen pitää valittaa miten huonosti itsellä menee. Välillä toivoisi, että ihmiset ottaisivat päänsä pois perseestään ja katsoisivat vähän ympärilleen.

Luin ip-lehdestä, että santahaminalaiset ovat sotaharjoituksessa ja kuulemma kevätpuolella esikoinen pääsee niissä merkeissä myös läntiseen naapurimaahan reippailemaan. En juuri ehtinyt nähdä esikoista viikonloppuna, hän tuli torstaina ja lähti perjantaina kaverille, josta kotiutui eilen. Ehdimme syödä yhdessä ja sitten hän palautui armeijan kurkkusalaattiin.

Loppuun vähän Ismoa.
14 kommenttia:

 1. Mä tein eilen banaanimuffinsseja sun reseptillä ja herkkua oli, kiitos!!!

  VastaaPoista
 2. Niin oliskos täämä nyt se joka sen amerikkalaisen naisen kanssa meni?
  Paljon oli m - kirjaimia sen naikkosen nimessä, ei ole kauaa kuin luin uutista (olikohan just yle) mutta kun ei mikään pysy muistissa. Ketuttaa se.

  No hesus, aika menee vinhaa vauhtia, just sitä aamusella Marjaanalle sanoin ja toisaalta se kylmää kuinka nopeasti nämä vuodet kuluu. Tuntuu että jää paitsi kaikesta hienosta koska olen aina ollut jonkin asteinen nörtti ja nyt kun koko it-puoli ja elektroniikkahärpäkkeet kehittyy jumalatonta vauhtia niin harmittaa kun ei pääse näkemään mitä kaikkea on tulossa.

  Jaksamista rakas Puskis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin se, Meghan Markham tjsp. On tosiaan M-kirjaimia.

   Niin se menee.

   Poista
 3. Eniten vituttaa kyyniset paskat jotka näkee joka uutisessa jonkun salaliittoteorian, just katsoin jonkun hauskan pätkän kun avioliittopari tekee kepposia toisilleen ni eikö joku kommaa että kuka uskoo et nää on oikeiata? Sovittuja juttuja joilla pariskunta tekee rahaa!!??!! murr, tekisi mieli käydä puremassa muutamaa persuuksille!!
  Ja tiedän et nää on ääripäitä jotka internetin myötä on saaneet korostuneen aseman mut silti niistä tehdään klikkiotsikoita ja "some sekosi, netti räjähti" ym paskaa.
  Sorry vähän innostuin=) Kalenteri perillä, kiitos Puskissa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just samaa katoin sielläkin. En ymmärrä :/

   Poista
  2. On aika partiolaisten, ja muiden, aika astua esiin ja lakaa taistella näitä kyyniikoja vastaan!! Aina valmiina, kun näet kommenttikentäsä jonkun salaliittoteoreetikon/kyynisen paskan epäilyn asian rehellisyydestä niin ei muuta kuin lainaa/vastaus miksi olet eri mieltä. Miksi mikään asenne muutuisi jos hiljainen enemmistö sen hyväksyy!!?
   Ja tää someraivo, palautetta IS/IL että jotain on muututtava, julkisuushakuisuus ja klikkihuoraaminen seis!!!

   Poista
 4. Suomalainen: luonnostaan kateellinen, lähes aina, poikkeuksia lukuunottamatta. Jostain syystä pitää olla ilkeä ja "pahasuinen" kun toisella menee hyvin, paremmin kuin itsellä. Miksiköhän.
  En vaan ymmärrä. Kun ei se minulta ole millään tavalla pois, jos prinssi löysi itselleen puolison (tässä tapauksessa ei voi sanoa prinsessansa, harmi) ja on onnellinen. Itse olen onnellinen oman "prinssini" kanssa - miksi en soisi sitä muillekin; ihan oikeille prinsseille.
  Ja teille muille. Ei ole mulla rahaa eikä tavaraa mistä antaa, mutta jos täältä edes hyvää mieltä ja lämpöisiä ajatuksia lentäisiä teille kaikille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pöllö, niin hyvin sanoit :)

   Poista
  2. S'on herttuatar, sussexxin ilmeisesti. Mitä noita kadehtimaan, suurennuslasin alla, kuak haluais??

   Poista
 5. Olispa kaikki ärsyttävät asiat noin helposti korjattavissa :)

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)