lauantai 21. lokakuuta 2017

Meh

Ystäväni eli esikoisen kummitäti kävi syömässä poikansa eli meidän kummipojan kanssa ja lähtivät hetki sitten kotiinsa. Yleensä olemme nähneet hiukan useammin, mutta nyt on ollut kaikenlaista tautia sekä heillä että meillä, joten muutama kuukausi mennyt välissä.

Kummipoikani on eskarissa (jo) ja oli hyvin kiinnostunut kissasta, hiukan pelkäsikin koska on tottuneempi enonsa koiriin. Minusta on ihan terveellistä vähän pelätäkin kissaa, koska kissat voivat olla aika teräväkyntisiäkin. Onneksi Sirius oli vieraskorea ja nautti täysin rinnoin uudesta lelusta, jonka vieraat toivat.

Esikoinen karkasi jo ennen kummitädin saapumista ja keskimmäinenkin ruoan jälkeen, joten pääsin kertomaan viimeisimmän uutisen eli keskimmäisellä on tyttöystävä! Olemme pitkin syksyä ihmetelleet, kun hän lähtee 'jonnekin'. Maanantai-iltana tuli sitten takaisin sielt' 'jostakin' ja sanoi minulle, että oli 'yhden Juulian luona', johon en oikeastaan reagoinut mitenkään. Sanoin varmaan, että aijaa ja sehän kiva. Tiistaina kävellessämme kotiinpäin eläinlääkäristä kysyin, että onko Juulia 'vain' kaveri vai seurustelevatko ja hän sanoi, että ovat olleet kuusi viikkoa yhdessä. Sanoin, että ookoo, hoitavat homman sitten niin, ettei minusta tule vielä mummoa :P

Tämän lomaviikon aikana en ole kovin paljoa ehtinyt lukea. Sen sijaan olen katsonut Lucifer-sarjasta kaikki katsottavissa olevat jaksot ja neulonut sekä opettanut kissaa. Olen myös tehnyt jonkinlaista vaatehuoltoa ja siivonnut omani sekä pineimmän vaatekaapit ja raivannut vaatehuoneen lattialta vanhat vaatekassit.

Tein törkeän hyvää omenapiirakkaa viimeisistä omenoistamme, joten nyt ei tarvitse enää huolehtia niistäkään. Nyt voisin ottaa jäätelöä kulhoon ja mennä taas sohvalle neulomaan ja katsomaan jotakin kissa koiismassa jalkaa vasten.

Sirius, esikoinenkin tykästyi hassuun pikkukattiin.

Catnaps.


6 kommenttia:

 1. Ihana kissalapsi, kun sen kanssa voi vaan neuloa ja kattoa telkkaria, eikä se lentele ympäri kämppää lankakerä kynsissä <3
  Piirakka näyttääkin hyvältä ja mehevältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lankakerätkin kiinnosti, mutta olen yrittänyt saada sen uskomaan ettei ne ole kivoja :)

   Poista
 2. Ei ihme, jos esikoinen tykkäsi. Se oli lomilla? Pääseekö se nyt jo pian pois vai onko koko vuoden - en milläään muista?

  Ja tyttöystävä... voi kääk. Tosin kuulin, että yksi KUOPUKSEN luokkalainen poika on "seurustellut" jo kuukauden kutosluokkalaisen tytön kansssa. O tempora o mores!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lomilla oli. Pääsee kesäkuun alussa pois :P

   Niih.. mä sanoin noille yläasteiässä, et aikaa on olla myöhemminkin, mutta olis tuo voinut vielä musta odottaa :D

   Kyllä mun mielestä alakouluikäiset on liian nuoria seurustelemaan. Mikä kiire?

   Poista
 3. Ooh, tyttöystävä :-D.
  Meillähän nuoret on seurustelleet nyt reilut 1,5 vuotta ja oikein ihmetellä täytyy, mikä näitä nykynuoria vaivaa... kun se seurustelu menee siinä kaiken muun ohessa - itsestäni muistan tossa iässä, ett olin ihan sekaisin ja tietty heti alkoi haaveilla yhteenmuutosta ja ties mistä :-D. Nää ei mitään semmoista, vaan koulut, työt yms. menee etusijalle (joskin juniori on nytkin ollut perjantaista asti tyttiksellä ja tulee vasta huomenna kotiin... :-D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh, niin se on. Plus että voi olla ihan ystäväkin, ei ole sellaista pakkoa alkaa seurustella kuin musta tuntuu, et oli meidän nuoruudessa.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)