keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Kirkasta keskiviikkoa

Aamun tunnelmaa kuvassa, katti tutkaili lehtiä tai muita lentäviä otuksia ja nappasin pikaisesti kuvan, kun otus istui kerrankin hiljaa paikallaan.

Alan olla voiton puolella Islanti-dekkareissa eli Arnaldur-maratoonin toiseksi viimeinen opus on aloittelussa. Hyvä niin, koska vaikka kovasti näistä pidänkin niin välillä tekee jo mieli lukea muutakin. Tosin viime viikolla aloitin "Variksen velho"-teosta afrikkalaissyntyiseltä kirjailijalta, jonka nimeä en osaa edes kirjoittaa. Tosin ei mun näppiksestä taida tuollaisia juttuja edes saada ulos..

Lisäksi on kesken Yawal Noah Hararin "Homo sapiens", joka on sen verran mielenkiintoista tekstiä että se vaatii paneutumista ihan eri tavalla kuin nuo toiset.

Ja perjantaina menen Kirjamessuillekin.

Eilen en jaksanut mennä töiden jälkeen jumppaan, vaikka oli kaikki kamatkin mukana. Olo huononi pitkin päivää ja loppujen lopuksi kotona mittailin lämpöä ja sain tulokseksi 35,7. Illan mittaan lämpö nousi jopa 36,3:een. En tiedä, johtuuko tämä (taas) lämmityskauden aloittamisesta töissä vai mistä, mutta jos se taas jatkuu, niin on pakko miettiä uudelleen nelipäiväistä viikkoa. Tuon lämmön sahaamisen lisäksi väsyttää aivan hillittömästi ja ääni lähtee taas. Oikea korva kutiaa ja ainavain rasvaan sitä iltaisin ja aamuisin. (Laitan näitä tänne ylös, että löydän ne jostain, jos tarvitsee.)

Loppuun vielä VR:n mainio mainosvideo. Meinasin melkein kuolla nauruun. (Video ei ollut vielä jaossa YT:ssa..)
10 kommenttia:

 1. Ai shäätnä ku oli hyvä video!!!;DDD Liukuri oli paras läppä, hyvä on valmistautua!! Siirille kurrrrr...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se liukuri kyllä aiheuttu totaalirepeämisen :)

   Purr takaisin :)

   Poista
 2. Voi tuota sun oloa - kuulostaa niin tutulta!

  Mua auttoi ja auttaa ihan hirveästi se nelipäiväinen viikko, on elimistöllä enemmän aikaa toipua. Eli kuten oon ennenkin sanonut, jos vaan suinkin taloudellisesti on mahdollista ja töissä suostuvat: go for it.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mä luulen , et siihen on ruvettava. Tulot vähenee muutaman satasen.. en ole edes jaksanut pohtia, miten se vaikuttaa eläkkeeseen, se on sen ajan murhe.

   Poista
  2. No mähän koko ajan lietäydyn ajattelemasta eläkettä koska - no, se saa vaan kiukkuiseksi!

   Poista
  3. Joo, ylipäänsä koko homma eli se, että taas kerran ollaan siinä porukassa, joka työskentelee pisimpään ja saa pienimmän korvauksen. Miten voi aina onnistuakin? Plus sitten nämä muut ongelmat päälle.

   Poista
 3. Uuh, naurattais jos ei olis junat aina myöhässä... huvikseen laskin, Riksuun tän vuorokauden aikana (klo 9 mennessä) saapuneista junista 7 peruttu, 44 myöhässä (mm. syystä "poikkeukselliset sääolosuhteet"), 10 ajallaan.

  Kissa on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VR on kyllä ihan itse luonut maineensa :P

   On se :)

   Poista
 4. Mikä video. Hihittelin täällä niin, että mies heräsi ja tuli ihmettelemään mitä tapahtuu.

  Toivottavasti olo paranee pian :)

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)