sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Jep
Kävimme pienimmän kanssa leikkimässä matkakaveri-Heidin kissojen kanssa. Olikin aika hauskaa, lisäksi kävimme katsomassa Heidin ystävän luona erästä löytökissaa siltä varalta, että se ehkä olisi meille sopiva. Sitä ei vielä tiedä, sillä kissa oli vielä arka ja pysytteli piilossa seinän vieressä.

Kerroin Heidille työtoveristamme, jolla on kasvain selkärangassa ja vaihtarina hän kertoi henkilöstä, joka tuli meille viime keväänä työllistettynä ja joka on nyt sairaslomalla rintasyövän vuoksi. Päästyäni kotiin sain viestin siltä henkilöltä, jolle olin antanut aa-kahvilan yhteystiedot. Hän kertoi viikolla, että hänelle oli kehittynyt säärihaava polvinivelleikkauksen seurauksena ja nyt kun säärihaavaa oli tutkittu, huomattiin lisäksi keuhkoissa kolme kasvainta. En tiedä itkisinkö vai nauraisinko, alkaa olla hiukan liikaa taas.


Blogger esittää taas parhaat temppunsa.

6 kommenttia:

 1. Ah, nyt sulla on yks mun lempparikappale oheistettuna :) Scissor Sistersiltä on kaksikin levyä autossa. Hyvässä sovussa Disturbedin, Santanan, Nazarethin ja Volbeatin ym. kans.

  Mutta mitä pidemmälle elää (ja mitä enemmän ihmisiä tuntee) sitä enemmän ikäviä sairastapauksia tulee työyhteisöön tai lähipiiriin. Tai itelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SS on hyvää ja hauskaa musaa ;)

   Näinhän se menee. Hiukan vain pelkään meidän poikien puolesta, niilla on melkoinen perimärasite syöpään sekä mun että miehen puolelta.

   Poista
 2. No jopas nus puskissan silmille paiskotaan ikävää oikein urakalla. Voimaa, sanois darth vaderkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voimia tarvitaan. Onneksi nuo sairastuneet ovat itse hyvinkin positiivisia asioiden suhteen.

   Poista
 3. Ihan hurjan kurjia uutisia, joka puolella. Halaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Tai ehkä mä alan olla vain siinä iässä, ei ole enää vanhempaa sukupolvea suojaamassa.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)