maanantai 21. elokuuta 2017

Päässä humisee

Kokopäiväisen kokoontumisen jälkeen on takki aikalailla tyhjä. Lievästi sanottuna kärsin 'information overload'ista sekä väsymyksestä. Väsymys johtuu siitä, että puoli yötä stressasin ohjelmassa mainitusta feissauksesta sekä siitä, että tila, jossa olimme, kärsii huonosta ilmanvaihdosta ja siellä oli yksinkertaisesti liikaa ihmisiä, jolloin happi loppui.

Ylipäätään päivä oli ihan kiva, saimme infoa uudesta organisaatiostamme sekä tukipalveluista ja erään henkilön sanoin ehkä loppujen lopuksi tästä vielä hyvä tulee. Päivän paras hetki oli kuitenkin se, kun lähi-esimiehemme kaappasivat show'n ja pukeutuneina eräänlaisiin rooleihinsa esittivät muutaman hittibiisinsä. Viimeksi heidän keikkansa oli joulujuhlissa, joten tämä oli varsin iloinen yllätys :)


Niin ja se feissaus. Menin lounaalle työpaikkasuhteeni ja erään toisen ihmisen kanssa, tarkoitus oli lounaan jälkeen ahdistella ihmisiä muutaman kysymyksen avulla ja kartoittaa tiettyjä asioita. Siinä istuskellessamme jälkiruokakahvilla työpaikkasuhde sanoi hep ja paineli yhteen pöytään, jossa kolme nuorta miestä oli juuri ruokailemassa. Hän hoiti kaikki kysymykset minun ja sen toisen ihmisen helpotukseksi. Eikä minun tarvinnut edes osallistua purkuosioon, koska he esittivät homman kahdestaan muille. Ihanaa, kun työkaverit ymmärtävät ihmistä, joka ei halua esiintyä (eikä oikein pysty kauhultaan).

Päivän lopuksi kävin vielä ystävän kanssa kahvilla ja sain kyydin kotiin. Makoilin hetken sohvalla ja nyt aion mennä vaaka-asentoon. Nähdään.

6 kommenttia:

 1. Been there, done that. Minulla se esiintyminen on ajoittain pakollista, järkyttävä extrovertti minussa ottaa johdon ja ei kun kitara käteen ja laulu raikaa! Toki ymmärrän päinvastaisen, kauhun paikka on kauhun paikka ja pakko ei ole kuin kuolla=)
  Lepää, voimaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen ns. sosiaalinen introvertti ja pystyn esiintymäänkin jonkin verran, mutta mieluiten spontaanisti, etten ehdi kehittää jännitystä.

   Poista
 2. Kuulostaa niin tutulta. Ihanat kollegat sulla <3

  VastaaPoista
 3. Hauskoja tuollaiset esimiehet! ja kivoja kollegoja...ei varmasti ole mukavaa esiintyminen jos ei koe sitä mielyttäväksi hommaksi..Parasta olisikin kun tulisi tuollainen esiintymis tilanne ettei kerkiä turhaan jännittämään eikä tule ramppikuumettakaan:)) Mukavaa elokuun jatkoa!

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)