sunnuntai 6. elokuuta 2017

Mökkeilyä

Tulimme Lontoosta ja seuraavan päivänä eli lauantaina lähdimme mökille. Tällä kertaa olimme pienimmän kanssa kahden kesken, mikä oli todella outoa. Viime kesänä oli vielä isot pojat sekä kissa mukana. Hiukan suretti.


Kahtena päivänä pääsimme järveen, muuten satoi. Ja satoi. Ja satoi. Toinen päivä näistä kahdesta oli tiistai, jolloin veljeni Kimmo tuli leikkaamaan nurmikot ja pääsimme hänen kanssaan kauppaan. Samana päivänä sain myös viikatteella niitettyä rannasta kaislat, että paremmin pääsee järveen. Jee.


Kimmon lähdettyä pienin sanoi, että olipa rasittava päivä ja niinhän se on. Pidän veljestäni kovasti, mutta hän vie hurjan suuren tilan. Paljon suuremman kuin uskoisi. Pienintä haittaa sama kuin miestä eli se, että veljeni puhuu aina päälle.


Keskiviikosta alkoi vesisade. Poltimme takkaa ja katselimme telkkaria koko vuoden tarpeiksi. Opetin pienimmälle Maijaa ja pelasimme myös rommia, pienin harjoitteli korttien sekoittamista ja käyttöä muutenkin.Torstaina paikallinen ystäväni, johon olen tutustunut keskustelupalstalla, tuli kahville ja meillä oli rattoisaa. Hänkin valitteli säitä ja sanoi, että kyllä pää hajoaa jos tätä on koko syksy. Näin on.


Perjantaina saimme vieraaksi Marjaanan ja nuoremman poikansa, mikä oli tosi mukavaa. Kiitos vain sienistä ;)

Lauantaina vierailulle saapui pikkuserkkuni vauvansa kanssa, oli aivan ihana nähdä. Olen ollut niin huolissani hänen jaksamisestaan, kun pienellä on ollut terveysongelmia ihan jo odotusajasta lähtien. Toistaiseksi kuitenkin näyttää siltä, että odotukset ovat hyvät.

Sain pikkuserkulta äitini vanhoja kirjeitä, jotka hän oli löytänyt äitinsä jäämistöstä. Joitain luin, mutta en tiedä jaksanko/viitsinkö lukea enempää. En välttämättä halua törmätä äitini henkilökohtaisiin asioihin, joita hän on luottamuksellisesti kertonut serkulleen. Perheemme ei ollut kaikkein auvoisin, mm. uusperhekuvioista johtuen.
Lauantaina illalla mies haki meidät kotiin, koska emme todellakaan jaksaneet enää mökillä katsella sadetta. Kävimme kotimatkalla syömässä Hartolan Jari-Pekassa, jossa olikin oikeasti yllättävän hyvä ruoka.


******

Loppukevennys:

Tiistai-aamuna käytyäni saunalla suihkussa huomasin kuivateltuani, etten ollut ottanut dödöä mukaan talolta. Onneksi saunakamarissa olevassa pienessä korissa oli joku roll-on, jota sitten pistin kainaloihin vain huomatakseni jälkikäteen, että se olikin hyttysmyrkkyä :D

8 kommenttia:

 1. Ihania kesäkuvia ja niin paljon mukavia kesämuistoja!! On se kyllä tosiaan kumma että aina vain jaksaakin sataa..Toivotaan kovasti että vielä tulisi niitä kauniita, lämpöisiä päiviä ja ihan vaikka sitä aurinkoakin:)) Mukavaa alkavaa viikkoa sinne! ..ja tuo loppukevennys oli kyllä hauska..hups!!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivotaan, että tulisi lämmin syksy :)

   Poista
 2. Mulla vähän samaa vikaa kuin veljelläsi, olen opetellut tapaa, kohtuu hyvällä menestyksellä, joskin välillä kun innostuu niin lähtee ihan lapasewsta=) Mutta kuten todettu, kaikesta voi oppia pois....Paitsi hyttysmyrkystä!!! hihiii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kaikesta voi oppia pois, ehkä siitä hyttysmyrkystäkin :D

   Poista
 3. Idyllistä, sateessakin. Ja eipähän hyttyset pistä kainaloon.

  VastaaPoista
 4. Kiitos itsellesi, oli mukavaa, niin kuin aina ;-)

  Eikös sitä lauletakin, että panen suihketta kainaloon - voihan se olla vaikka hyttyssuihketta, tosin sulla roll-on -muodossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ymmärrä, miten missasin sen, että sulla oli just synttärit. Niin noloa :/ Mutta hyvää synttäriä näin jälkikäteen :P

   Joo, sekin on tosi :D

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)