keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Atsii atsii aivastus

Olen aivastellut koko päivän, ensin töissä ja nyt kotona. Ulkona ei aivastuta yhtään eikä aivastuttanut myöskään kahvilla Engelissä, jossa tapasin erään ystäväni pitkästä aikaa. Ehkä olen vihdoin saamassa saman pöpön, joka on jo miehen ja pienimmän kiertänyt.

Enää kaksi päivää ja sitten pääsen kesälaitumelle. Tuskin maltan odottaa! Mutta sitä ennen tosiaan vielä perjantaina pitää raahautua kustannuspaikalle, sillä meillä on hyvin pienimuotoinen yt-kokous uuden esimiehen ja työparin kanssa liittyen kaupungin organisaatiomuutokseen. Sivumennen sanottuna se ei ole mennyt aivan kuin Strömsössä vaikka meidän kohdallamme ei ole juurikaan ollut harmeja, ainakaan isompia.

Tässä kesäkuva meitsistä. Väri viittaa kesän lämpötiloihin ja suussa oleva ruoka dieettiini. Nähdään.

Ai niin. Täytyy sanoa, että olen helvetin (anteeksi kielenkäyttö) pettynyt Sipilän sipilöintiin. Mutta se siitä.


6 kommenttia:

 1. Mä kans melkein aloitin tänä aamuna politikoinnin mutta en sitten kuitenkaan jaksanut. Mutta v*tuttaa - anteeksi kielenkäyttöni!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä nyt jos koskaan olisi kaivattu myös presidentin mielipidettä. Plus että mun oikeustajuun ei istu tämä päätös, mikä nyt tehtiin.

   Poista
 2. Daa, mun mielestä voitais vaikka säästää ja olla jonkun aikaa kokonaan ilman hallitusta, kun ei niistä mitään hyötyä oo nytkään. Ja kaikenlaisia koukeroita sitä voi todellakin tehdä, tuo on näköjään kuin bisneksessä, että kun yks firma menee konkkaan, niin perustetaan uus ja homma jatkuu taas. En edes tiennyt, että tuollaistakin voi tehdä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään voi. Hiukan pistelee vihaksi kyllä, ei tämä ole sitä mitä äänestettiin.

   Poista
 3. Täällä on ollut jengiä jonkinlaisen flunssapöpön kourissa laajemmaltikin mutta nyt on kaiketi hiljenemään päin.
  Poliitikoilla eikä kenellekään päätäntävaltaa edustavalla ole minkäänlaista vastuuta ja tämä on mielestäni se pahin epäkohta.
  Toisekseen suomalaiset ovat liiaksi lammaskansaa mikä taasen mahdollistaa vastuuttoman poliitikan hoitamisen. Meidän pitäisi ottaa mallia etelästä jossa mellakoidaan oikein kunnolla eikä pelkästään hiihdellä eduskuntatalon edustalla, olen näet varma että mikäli poliitikoilla olisi edes pieni epäilys siitä, että törttöily voi käydä oman, henkilökohtaisen terveyden päälle, olisi toiminta aivan toisenlaista mutta tämä on visio joka ei tule koskaan toteutumaan. Niin valitettavaa kuin se onkin.

  Muksaa torstaita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä alkais taas olla ainekset yleislakkoon koossa, yhdistyisivät sekä suvakit että rajaki kerrankin saman aiheen alle :D

   Samaa sinne <3

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)