maanantai 3. huhtikuuta 2017

Manana

Jotenkin tuntuu, että päivitän useimmin maanantaisin. Muulloin en ehkä ehdi? Nytkin istun tiskiä vahtimassa itseohjautuvien asiakkaiden tehdessä omia juttujaan.

Sattumalta huomasin viikonloppuna, että ex-pulju hakee ihmistä hankintaan. Laitoin tuossa äskettäin hakemuksen vetämään. Harmi vain, että olen ns. lomakelukutaidoton ja niissä on omat haasteensa muutenkin. Olen ainakin yrittänyt, sillä eivät ne tule kotoa hakemaan.

Päätin siirtää seuraavan tentinkin vasta elokuulle. En millään ehdi enkä jaksa lukea nyt monta sataa sivua media-antropologiaa, kun on reissukin kohta ja tentti olisi heti sen jälkeen. Muutenkaan koko viestintä ei oikein iske, tuntuu että se on niin samaa informaatiotieteen kanssa.

Meillä oli miehen kanssa melkein lapsivapaa viikonloppu. Pienin lähti perjantaina kahdeksi yöksi partioretkelle ja esikoinen kaverilleen, keskimmäinen palautui omalta retkeltään jo lauantai-iltana. Ehdimme käydä miehen kanssa keskustassa vaihtamassa miljoonia ja syömässä hyvin Santa Fe'ssä. Oli hiukan outoa.

Tänään aamupäivällä käväisin työterveydessä lääkärillä, joka oli sitä mieltä ettei minulla ole astmaa saati mitään siihen viittaavaakaan ja suositteli käyttämään nenäkannua sekä nenätippoja. Avaavaa lääkettä voin käyttää, jos ahdistaa. Näillä mennään sitten.

2 kommenttia:

 1. Tulipas monta isoa asiaa... se työ. Haluaisitko sinne (muutenkin kuin sisäilmasyistä)?

  Tentin siirtäminen kuulosaa hyvältä ja järkevältä, on tässä keväällä kaiken näköistä ja sitten kuitenkin vielä terveyshuolet päälle.

  Ja tuo astma: tavallaan hyvä ja tavallaan ei. Se olis ollut aikamoinen ase jatkoa ajatellen (vaikka ammattiastmadiagnoosi on varmaan vaikeampi saada kuin tällaisten hörhöjen terveen paperit ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä haluaisin, koska en halua tehdä viikonloppuja enkä sunnuntaita pakolla.

   Joo, ajattelin että turha vetää itseään piippuun vapaaehtoisilla opinnoilla.

   Niinpä :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)