tiistai 21. helmikuuta 2017

Sivuhuomautus

Ihan vain pikaisesti ilmoitan, että en ole kuollut (vielä).

Miehen kammoflunssa iski minuun ja olen nyt maannut sohvalla kohta kolme päivää räkimässä aivoja ulos. Eilen kävin töissä toiveissa, että pääsisin työterveyteen lääkärille, mutta päästessäni vihdoin läpi ajanvaraukseen kaikki lääkäriajat olivat jo menneet. Juttelin mukavan hoitajan kanssa, joka käski minut heti kotiin ja sanoi, että altistuksen vuoksi pysyttelen kotona koko viikon, torstaina käyn hakemassa sairaslomatodistuksen niin sekin on hoidettu. Onneksi en ehtinyt anoa mitään vapaapäiviä vielä tälle viikolle.

Toivon perjantaihin mennessä olevani sen verran kunnossa, että pääsen Göteborgiin ystävän kanssa. Eiköhän siihen mennessä ole pahin ohi (kuuluisat viimeiset sanat).

Nyt menen takaisin sohvalle. Johan tässä kymmenen minuuttia istuksin.

Ainiin, Abi tuli hengissä Ruotsista ja sanoi, että oli ollut kivaa. Oli nukkunut kahtena yönä noin 7h yhteensä. Normaali nuori siis.

6 kommenttia:

 1. Täällä on viikko yskitty keuhkoja pihalle, miehestä sekin tarttui mutta mies ite köhi vähän ja niisti nenän pari kertaa ja se oli siinä. Se ei oo kyllä usein kipee ja sanoo salaisuutensa olevan se, ettei pese käsiään kuin saunassa. Ällöttävää, mutta kun sitä yli 20 vuotta on kattonu niin näyttäähän tuo tepsivän aika hyvin.

  Pidetään peukkuja perjantaille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei meilläkään ihan näin sairaita olla oltu aikoihin :P

   Poista
 2. Meidän abi juhli keskiviikkona ja käväisi lauantaina katsomassa kamujen bileitä - olivat jatkaneet neljä päivää putkeen ;-)

  Niin, siis nuorena jaksaa - jotkut! Ollaan ylpeitä omistamme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh :D Nuo olivat olleet karaokebaarissa(?)..

   Poista
  2. Lauloivatkohan nen Kultaisen nuoruuden?
   ;-)

   Poista
  3. :D

   En usko, että lauloivat yhtään mitään :D

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)