torstai 29. joulukuuta 2016

Hiljaiseloa

Olen ollut aika paljon offlinessa tämän joulunajan. En oikein ole jaksanut, lähinnä vilkaissut kavereiden kuulumiset fasessa ja uutisotsikot, jotka nekin ovat olleet masentavia sekä tylsiä. Ensin meni Puna-armeijan mieskuoro, sitten George Michael ja nyt vielä Prinsessa Leia sekä Ruohometsän kansan kirjoittanut Richard Adams.
Kuten eiliset uutiset
On ollut sekä huojentavaa että surullista, ettei ole tarvinnut lähteä ajelemaan minnekäänpäin viettämään puolipakollista jouluvierailua. Samalla olen tietysti saanut siitäkin väännettyä jonkinlaisen huonon omantunnon, että olen ollut helpottunut ja voinut vain istua kotona nauttimassa joulusta ihan oman perheen kesken. Jep.

Kissan kiusausta joulun ratoksi

Joka tapauksessa olen nyt neulomisen ohella katsellut Downton Abbeyn kaudet 4-6, koska en oikein jaksanut niitä aiemmin katsoa. Lisäksi katsoimme nuorimmaisen kanssa elokuvan Alien, jota olen vältellyt ihan siksi etten niin välitä kauhuleffoista. Nyt siis rohkaisin mieleni ja nauroimme elokuvan kliseille katketaksemme nuorimmaisen kanssa. Paha avaruusolento oli mielestämme lähinnä surullisehko ja paras elokuvan henkilöistä oli tietysti kissa.

Olen myös lukenut muutaman kirjan.  Ei saa mennä ulos saunaiholla-kirja oli ehkä hienoinen pettymys, koska pidän kovasti samannimisestä blogista. Sen sijaan Kinnusen Lopotti vei mukanaan paremmin kuin ensimmäinen osa, joka oli vain ahdistavan surullinen mielestäni, ja nyt odotankin sarjaan kolmatta osaa, tämä jäi sen verran kesken. Oli varsin veretseisauttava juonenkäänne loppupuolella juuri, kun odotti asioiden alkavan mennä kohti parempaa.

Tänään kävimme elokuvissa asti katsomassa uuden Sing-leffan. Se olikin varsin hauska, tosin tuntuu että minä ja nuorin olimme ainoat ääneennaurajat teatterissa. Olimme alkukielisessä esityksessä, ehkä se oli osittain syynä, sillä pienimmät katsojat eivät osanneet vielä lukea tekstejä. Tosin edessämme istui englanninkielinen perhe, mutta en kuullut heistäkään pihaustakaan.

Taidamme huomenna tehdä päiväajelun Porvoon, Honkanummen ja Malmin hautuumaille. Näiden lisäksi pitäisi lyhentää uusien farkkujen lahkeet.. Järjestyksestä en vielä tiedä.
6 kommenttia:

 1. Hämmentävän paljon kuolee porukkaa juuri nyt, mikähän mahtaa olla Viikatemiehen suunnitelma ko hääp tuolla tavoin niittää väkeä?
  En teidä onko asiasta tehty mitään tilastoja mutta en heti muista koska olisi mennyt samana vuonna näin paljon julkisuuden henkilöitä?

  Sysi on upean näköinen katti!
  Vaalea lisäke taitaa olla teikäläisen vai kenties pesueen jälkikasvun?

  Jaksamista kuitenniin, kohta viikko loppuu ja pääset sinäkin huilaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku kolumnisti sanoi, että tässä nähdään huumeiden vaikutus elinikäodotteisiin ja on siinä varmaan perääkin. Surullistahan se silti on.

   Kyllä nuo oli ihan Sysin omia karvatuppoja, joita kiskoin siitä hetkeä ennen kuvausta :P

   Mähän olen huilannut kotona koko viikon, menne töihin vasta ensi tiistaina.

   Poista
 2. Kissa näyttääkin sopivasti kiusaantuneelta ;-)

  Leffassa taisi olla twerkkaavat puput? (Kaikkea sitä trailereissa panee merkille!!!)

  Voimia huomiseen, rakas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli siinä twerkkavat pupusetkin, mutta eivät päässeet loppukilpailuun asti :D

   Poista
 3. Siisti pieni tupsu Sysin korvan takana. Arvaa mitä meidän kuudella pitkävillalla...? Eikä ne ole edes erityisen vapaaehtoisia turkinhoidollisiin toimiin.
  * ei enää ikinä pitkävilloja - nämäkin elää vielä 10 vuotta *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sysillä on kamalat huovuttuneet villahousut, kun se raukka ei enää taivu reuman vuoksi. Pitäisi leikata ne, mutta kun rouva ei tykkää :P

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)