sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Sunnuntai

Aika lentää. Perjantaina vanhenin taas vuodella. Juhlistin sitä käymällä kissakahvilassa kahden ystäväni kanssa ja lauantaina kävimme koko perheen voimin Kakkugallerian kakkubuffetissa (esikoinen söi 9 kakkupalaa..). Mies ja isommat menivät edeltä kotiin, me jäimme pienimmän kera vielä Ruttopuistoon keräämään monneja. Sain lahjaksi mieheltä komean valkoisen orkidean ja esikoinen oli imuroinut koko talon, koska oli koeviikon vuoksi kotona useamman päivän. Kahdella nuoremmalla taas oli koulua eilen, tekivät syyslomaa varten päiviä sisään.

Synttärikukka

Kakkubuffetissa unohdin ottaa kuvan ensimmäisestä kolmesta palasta, tässä mustaherukka-suklaa

Häät Ruttopuistossa
Olin koko viikon vähän allapäin ja pelkäsin, että perjantaista tulee tosi vaikea päivä äidin kuoleman takia, mutta itse asiassa selvisin aika hyvin. Tiistainahan oli äidin kuoleman puolivuotispäivä samoin kuin Estonian uppoamisen 22-vuotispäivä. Senkin muistan (liiankin) hyvin.

Töissä asiat etenevät ja aion aloittaa lyhennetyn työviikon tekemisen lokakuun puolivälistä. Pitää varmaan ilmoitella työterveyteenkin siitä. 

Tänään ajelimme Malmin hautausmaan kautta, halusin nähdä pitääkö isän haudalle tehdä jotain syyshuoltoa, mutta ilmeisesti Johanna olikin käynyt jo siellä. Huomenna on uusi viikko taas. Tiistaina olen menossa heti aamusta silmälääkärille näöntarkastukseen, koska tarvitsen uudet lasit ja niistäkin pitäisi varmaan puhua työterveyden kanssa.

Koko viikonlopun oikea käsivarsi aina hartiasta/lapaluusta asti on särkenyt aivan törkeästi enkä ole saanut nukuttua kovin hyvin. Nyt jumi alkaa olla parempi, joten katson aamulla menenkö uimaan. Söin eilen niin paljon särkylääkkeitä, että tänään olen yrittänyt pärjätä pelkän kaurakissan kanssa. Ehkä voin nukkumaanmennessä ottaa pari tabua.

Nyt menen katsomaan Hannibalia. Tässä jaksossa pitäisi tulla Richardin hahmo jo mukaan tarinaan.


Kannattaa muuten avata telkkari tiistaina, sillä Poldarkin ensimmäinen kausi alkaa Yleltä! Itse odottelen saavani näkyviin Richardin uuden vakoojajännärin Berlin Station, se vaikutti lupaavalta kahden ensimmäisen jakson perusteella (jotka olivat vapaasti katsottavissa kuunvaihteeseen asti). BS-sarjassa esiintyvä Leland Orser-niminen näyttelijäherra on ruvennut seuraamaan minua twitterissä, samoin kuin muutamaa muuta Richardin fania. Se on hieman huvittavaa ja jännää minusta :P


6 kommenttia:

 1. Kakkubuffetti! Vau...
  Ja hieno orkidea! Mie sain aikalailla samanlaisen mieheltä hääpäivänä, kun olin sanonut hieman aiemmin että en halua ruukkukukkia enää kun ne ei mahdu minnekään. Orkidea loukkaantui ja pudotti kaikki kukkansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakkubuffet on ihana :) Siinä saa ensin valita 3 kakkupalaa ja sit saa hakea lisää, kun ekat on syöty. maksaa 12 € normikahvin tai -teen kanssa, joten ihan joka päivä ei tule käytyä :)

   Orkideat on helppoja! Kun kukat kuihtuu, niin leikkaat kukkavanan pois, älä kastele jatkuvasti ja sit se kyllä kukkii uudestaankin. Yks tuttava sanoi, et sademetsäkasvia voi hoitaa aika vapaasti ja se on kyllä helppo.

   Poista
  2. Nää kyllä tekee hetken levättyään uusia kukkia samoihin vanoihin, että en oo leikannu pois. Just äsken huomasin, että vahingossa katkaisemani vanan pää oli täynnä nuppuja... tarkemmin katsottuna toisenkin päässä on tulossa. Eihän ne sitten enää niin kauniita ole, kun pitkien kaljujen varsien päässä on pari hassua kukkaa, mutta olkoon nyt tuossa.

   Poista
  3. Ok, sehän kuulostaa metkalta. Mutta hyvä, että kukkii :)

   Poista
 2. Säkin pääset lyhennetylle - ihanaa <3

  Olin tänään ison kaupungin kirjastossa kolmen tunnin kokouksessa ja nyt voinkin sitten, mahtavaa kyllä, viikon aluksi ihan sikahuonosti.

  Mutta kakkubuffet maistuisi mullekin, nam ;-)

  VastaaPoista
 3. Olen entistä vakuuttuneempi, että ratkaisu on oikea. Tänään olin puolitoista tuntia päivystämässä kolmannessa kerroksessa ja olo oli järkyttävä. Tuli silmäoireet, ääni hävisi, meinasin nukahtaa ja nyt lämpö sahaa..

  Mennään joskus?

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)