perjantai 29. heinäkuuta 2016

Pakkailua

Huomenna lähdemme mökille, pojat ja minä sekä kissa. Miehellä alkoivat jo työt eikä hän muutenkaan kestä mökkielämää, joten näin on kaikkien kannalta helpointa.

Hiukan mietityttää, miten nämä pari viikkoa tulevat menemään. Tämä on ensimmäinen kerta poikien mökkeilyelämässä, kun mummi ei ole siellä eikä tule olemaankaan. No, onneksi toisaalta ystäviä on tulossa vierailuille.

Koska mökkimme sijaitsee kaikkien mahdollisten antennien katvealueella, en tule luultavasti pääsemään nettiin kovin usein ja yritän muutenkin pitää nettipaastoa nyt. Huomaan, etten enää oikein jaksa kaikkea sosiaalista mediaa ja alan kyllästyä. Lisäksi minulla on Viestinnän perusopintojen ensimmäisen kurssin tehtävien tekoa ja tenttikirjojen lukua, onneksi tosin tentti on vasta syyskuussa. Kotitehtävät pitää olla kuitenkin palautettuna ennen tenttiä, joten tiedän mitä kirjoitan iltaisin. Saatan toki kirjoittaa jotain muutakin :P

Keskiviikkona olimme Linnanmäellä ja olikin tosi kivaa. Alkuun oli myös kummipoika äitinsä kanssa, mutta pienen väsähdettyä jäimme keskenämme koko perhe. Pääsin miehen kanssa sekä Vuoristorataan että Linnunrataan, joka olikin aika metka juttu uusittuna. Suunnitelmista huolimatta pääsimme lähtemään kotiin vasta, kun puisto alkoi mennä kiinni. Kummallisesti siellä aina kuitenkin viihtyy.  

Nyt lähden tekemään viimesilausta ja sitten kierähdän sänkyyn, sillä viime yönä jännitin taas hammaslääkäriin ehtimistä niin, etten nukkunut kovin hyvin. Hammaslääkärissä meni viisi minuuttia ja pääsin vaihdolla takaisin kotiinkin :D

Murjottava mansikka

Kosmoskukkia Linnanmäellä

Erilaisia vatkuttimia

4 kommenttia:

 1. Kuule mulla on nyt kaks viikkoa lomaa, ja tuon mielelläni teille juttuja tai käytän kaupassa jne. Jos vaan kutsut mut niin mä tuun!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Tottakai kutsun! Soittelen vaikka nyt alkuviikosta, niin sovitaan :)

   Poista
 2. Jäikö murjottava mansikka viimeiseksi? :D
  Mutta mummot jättää kyllä melkoisen aukon jälkeensä lähtiessään... ehkä meidän lapsilla oli helpompaa, kun mummonsa hiipui seitsemän kuukauden aikana ja oli muutenkin jotain muuta kuin oma itsensä sen aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, kyllä se aikanopeasti hävisi :)

   Siinä hiljaa hiipumisessa on oma etunsa, ehtii hyvästellä. Isäni meni siten, ja onhan tämä äitini poismeno ollut todella järkytys, kun hänen piti tulla meille eikä sitten tullutkaan.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)