perjantai 22. heinäkuuta 2016

Henkinen kuvotus

Tiedättehän sen tunteen, kun toisten ihmisten kanssa ei vain tule juttuun millään ilveellä ja toisten kanssa taas ihan päinvastoin?

Tuohon ensinmainittuun ryhmään kuuluu eräs ihminen, joka oli vielä pari vuotta sitten samalla keskustelupalstalla kanssani. En koskaan oikein tullut juttuun hänen kanssaan ja tuntui, että kaikki kiinnostuksen kohteemme olivat aivan erilaiset. En silti olisi koskaan voinut kuvitellakaan, että hän päätyy iltapäivälehtien ja oikeastaan kaikkien muidenkin uutisvälineiden lööppeihin. Hän on nimittäin se 'vantaalainen musiikinopettaja', jota syytetään lasten hyväksikäytöstä.

Kuvottaa henkisesti aivan kamalasti. Itse poikalasten äitinä en voi kuvitellakaan, mitä niiden lasten vanhemmat käyvät lävitse enkä myöskään voi kuvitellakaan, miten se ihminen itse äitinä on pystynyt siihen.

Tämä vuosi on ollut raskas ja tuntuu käyvän aina vain raskaammaksi.

Tunti sitten sain onneksi FBn kautta yhteyden saksalaiseen kirjekaveriini, joka asuu Münchenissä. Hän sentään on onneksi kotona ja turvassa, mutta kertoi vain työkavereidensa olleen juuri menossa Olympia-ostoskeskukseen. Toivon, että hekin ovat turvassa.

Jostain syystä Pokemon Go saa mielestäni painua sinne mistä tulikin. Evvk.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)