maanantai 13. kesäkuuta 2016

Ihmeiden aika ei ole ohi

Nimittäin vihdoin tulee päivitys! Eikä siinä kaikki! Lisäksi sain shortsiompelukseni vetoketjun laitettua kauniisti heti ensiompelulla. Täytyy sanoa, että olin ehkä itse kaikkein hämmästynein tästä kehityksestä. Olen vieläkin.

Perjantaina kävin katsomassa Liisan seikkailut peilimaailmassa, joka oli yllättävän hyvä. Jopa parempi kuin ensimmäinen Liisa-elokuva muutama vuosi sitten. Tämä antaa ehkä aikuiskatsojalle enemmän ihan ajatustasollakin, vaikka olihan siinä Richard kuningas Oleronina. (Olen onnistuneesti kasvattanut Richardin fanikerhoa jopa työ-ystävän teiniin..)

Mitäpä muuta.. Keskimmäisestä ei ole kuulunut mitään ja elänkin sen vanhan sanonnan mukaan "No news is good news". Oletan, että kaikki on hyvin tunturissa.

Lauantaina kummipoika ja äitinsä kävivät kylässä ja oli ihan mukavaa. Kummipoika väsähti suht aikaisin ja ehdimme katsoa vielä Tohtoriakin niin, että tänään aloitimme kuudennen kauden. Tykkään Matt Smithin Tohtorista ehkä enemmän kuin Tennantista. Hänessä on enemmän huumoria.

Nyt aion vääntäytyä petiin, sillä huomenna ja keskiviikkona aion pyöräillä töihin, jotta saan 200km täyteen. Menisi ainakin oma ennätys rikki.

Jaksaa Jaksaa..


2 kommenttia:

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)