perjantai 6. toukokuuta 2016

Sitä sun tätä

Onkin vilahtanut aika jälleen, mutta en ole vain jaksanut päivitellä. Aina ei jaksa enkä ala nyt kertaamaan kaikkea tämän viikon aikana tekemääni.

Eilen oli ihana kesäpäivä, tuntui jo aivan lomalta tai ennakko-sellaiselta. Istuin ulkona lukemassa Neljäntienristeyksen loppuun samalla käräyttäen dekolteeni mukavan punaiseksi. Kirja ei mielestäni ollut ihan sen hypetyksen arvoinen, mitä olen siitä lukenut. Minusta se oli surullinen kertomus ihmisistä, jotka eivät uskaltaneet tai saaneet olla omia itsejään kuka mistäkin syystä. Ihan alkoi harmittaa.

Iltapäivän lopuksi grillasimme ja söimme päivällisen ensimmäistä kertaa ikinä näin aikaisin vuodenaikaan nähden pihalla. Kissakin oli ihan pihalla.

Tänään sitten kävimme Porvoossa saattamassa Äidin viimeiselle matkalleen. Haimme uurnan Honkanummelta ja ajoimme Porvooseen. Täytyy tunnustaa, etten jaksanut pitää uurnaa sylissä, ihan painon vuoksi mutta myös siksi, että se oli aika raskasta.

Hautausmaalla tapasimme äidin hyvän ystävän, Porvoon entisen rovastin Aino Mäki-Punton, joka oli halunnut tulla uurnanlaskuun sekä veljeni Kimmon perheensä kanssa. Haudalla lauloimme Suvivirren ja Aino luki Daavidin psalmin.  Laskimme kukkaset, sytytimme kynttilät ja sanoimme hyvästit. Äitienpäivästä voi tulla hankala.
Saimme kauniit kukkaset unohtuneen arkkulaitteen tilalle

Siunaustilaisuuden kukat oli laitettua haudalle, ne olivat säilyneet yllättävän hyvin.
Me lähdimme Kimmon perheen kanssa syömään Jokikadun Gabriel-ravintolaan, joka olikin mukava uusi tuttavuus meille, ja sen jälkeen ajelimme Brunbergin tehtaanmyymälän kautta kotiin. Tosin leikimme turisteja ja kävimme kirkossa ennen ruokaa.

Olen lapsesta asti pitänyt tuosta yksisarvisesta

Porvoon joki

Vanhaa kaupunkia
Esikoinen tuli melkein yhtäaikaa meidän kanssamme, hän nimittäin oli koulussa, ja lähti illansuussa ystävälleen yöksi. Katsoin pienimmän kanssa 10nnen Tohtorin ekan kauden loppuun, taidamme huomenna aloittaa seuraavaa jos jaksamme.

Ilmoittauduin maanantaina alkavalle verkko-opintoina suoritettavaan Viestinnän perusopintojen ensimmäiseen luentosarjaan.  Jos vain jaksan, niin jatkan syksyllä muilla viestinnän pertsaan kuuluvilla kursseilla. Mies ei vastustanut pahasti ja niistä voi olla hyötyä työelämässä.

Olen katsellut kaavoja uutta shortsikangasta sormeillen ja samalla miettinyt, tekisinkö sittenkin 'puolikello'hameen mekkooa varten ostamastani kankaasta. Saa nähdä.
1 kommentti:

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)