lauantai 20. helmikuuta 2016

Vanhoja

Eilen juhlimme esikoisen vanhoja. Puin mekon ylleni töihin ja jouduinkin sitten selittelemään sitä, mutta eipä se haitannut. Mukavat tanssit ja esikoisen pari oli varsin kivasti asunsa valinnut. Alla pari kuvaa, laitan ehkä lisää myöhemmin jos jaksan, mutta nyt on pakko päästä petiin.

Esikoinen parinsa kera

Suunnilleen sata paria, oli sali käydä ahtaaksi

Kikapuun ja valssin jälkeen 
Kävin tänään töiden jälkeen viemässä pef-mittauskaavakkeen Allergiasairaalaan. Yritin jäädä Oopperan kohdalla auton alle juostessani ratikkaan ja muutenkin haistatin pitkät liikennevaloille. Allergiasairaalan luona oli vaikka kuinka pitkään tyhjä tie ja jalankulkijoille punaiset valot, vaikka painoimme nappia sormet verillä.
Ehdin kaikesta huolimatta puoli kuudeksi keskimmäisen ja kaverinsa kanssa Kampin K-kauppaan karkkiostoksille (näin taas sen ihanan hipsterikundin!) ja siitä leffaan.

Deadpool oli mainio. Pidin siitä huomattavasti enemmän kuin olin odottanut trailerin perusteella. Tosin Ryan Reynoldsista en edelleenkään pidä.

Kotimatkalla pojat sanoivat, että tänään olleessa talviliikuntapäivässä, jossa he osallistuivat lasketteluretkeen, oli yhdeltä ala-asteen aikaiselta luokkakaverilta (nyk. rinnakkais-) murtunut käsi viimeisessä laskussa. Hyvää hiihtolomaa vain siihenkin perheeseen.

Nähdään.


2 kommenttia:

  1. Komea poika ja ihana äiti <3

    Meillä oli vaan kymmenen paria - pieni lukio ;-)

    VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)