keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Kylähullu

Minä.  Ensin herätin pahennusta Postissa, kun meidän oikeassa lähiPostissa on tapana jonottaa yhdessä jonossa, josta sitten mennään vapautuneelle kassalle. Tänään yksi täti yritti mennä suoraan kassalle, josta oli joku kohta lähdössä ja sanoin sitten, että täällä on vain yksi jono ja virkailijakin myönsi. Täti tuli sitten jonon päähän, mutta mitkä katseet sain muilta jonottajilta! Ihan muistui mieleeni se kerta, kun alle parikymppisenä odotin bussia Sörkassa ja eräs kännikala oli tulossa juttelemaan häirittyään ensin muut naispuoliset ja sanoin, että älä tule nyt, kun mä en nyt jaksa ja hän meni ihan siivosti pois, mutta ne katseet muilta naisilta. Voi hyvän kerran.

Ihan fanityttöasialla olin Postissa.. Yleisön pyynnöstä  yllytyksestä neuloin Richardille pipon ja pistin sen pakettiin pienen kortin kanssa. Korttiin kirjoitin, että kiitoksena kovasta työtahdistaan tässä pieni lahja ja että se ei nyt ehdi Valentineksi, mutta kun täällä Suomessa vietämme Ystävänpäivää, niin sitähän voi viettää milloin tahansa.
Harmaa meni postitse ja punainen on nuorimmaisen uudelleenneulottu Costeau-pipo

Mä olen hullu. Lisätodisteena tästä aion kuunnella yli 30 tuntia äänikirjaa, josta olen sanonut etten ikinä enää koske siihen tekeleeseen pitkällä tikullakaan. Mutta pakkohan se on, kun R lukee sen.

Allaoleva adjektiivitarina oli meistä hurjan hyvä, mutta kuulemma pienin oli lisännyt adjektiivit eri järjestyksessä kuin ne olisi pitänyt laittaa. Minusta tarina on paljon parempi tällaisena. (Minäkö puolueellinen?)

Nuorimmaisen adjektiivitarina
 Ja koska nyt oli puhetta, niin tässä lyhyt haastattelu ja pari näytettä Kuparikentän Taavetista.

 


Ainiin, sain aivan ihanan virkatun kirjanmerkin Laiskalta vaimolta. En taida uskaltaa käyttää sitä :)


2 kommenttia:

 1. Mieletön adjektiivitarina! :D
  Kerro pienimmälle että koko Paimentola fanittaa sitä ja täällä otettiin heti käyttöön ehdoton ykkönen eli karvainen tunnelma :D :D
  Jessus sentään mutta se on niin hyvin sanottu ja sopii niin moneen tilanteeseen että se on pakko lisätä sanavarastoon. Toki tarina oli muutenkin sellainen että se aiheutti jakkarassa hytkymistä joten kiitos tämän päivän piristysruiskeesta kuuluu pienimmälle :)

  Jaa että Rikulle lähti pipo? :D
  No, kohtahan siitä pääsee lukemaan sinisen linnun puolella ja mun mielestä tuo on oikeasti hieno ja kaunis ele. Mulla on jotenkin sellainen hytinä että teidän polkunne tulevat kohtaamaan tässä parin vuoden sisään ja pieni häivähdys öisellä taivaankannella tietää sitä että kyseessä voi olla jopa kutsu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tarina oli myös paljon parempi tuollaisena, kuin jos ne adjektiivit olisivat ns. oikeilla paikoillaan. Karvainen tunnelma on aika kuvaava :D

   No en mä usko mihkään kutsuihin, mutta jos se nyt vähän ilahduttaa häntä, niin hyvä.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)