tiistai 16. helmikuuta 2016

Huomen

En illalla ehtinyt kirjoittaa mitään ennen esikoisen nukkumaanmenoa, koneeni on samassa huoneessa jossa hän nukkuu, mikä joskus aiheuttaa tällaista lievää haittaa.

Kävin eilen aamulla hammaslääkärissä tarkastuksessa, kun kaipailivat. Ensitöikseen hammaslääkärini Kai käski röntgeniin ja hoitaja otti kuvat. On helppoa, kun ne menevät koneesta suoraan tietokoneelle, josta sitten tutkailimme kalustoa yhdessä Kain kanssa ja hän totesi, että missään ei näy mitään kummallista (paitsi yhden takahampaan matalat juuret).

Onneksi aikoinaan osuin häneen implanttia halutessani. Kai laittoi hammaskaluston kuntoon parin vuoden kuluessa ja nyt ei olekaan vuosiin tarvinnut tehdä muuta, kuin hammaskiven poisto aina silloin tällöin. Viimeiset kruunut laitettiin muutama vuosi sitten, se olikin viimeinen isompi homma. Olen ollut todella tyytyväinen.

Juttelin vielä pienimmän mahdollisesti tulevista raudoista ja Kai sanoi, että kannattaa seurata tuleeko niistä lapselle päänsärkyä. Usein kuulemma oikomishoitajat eivät katso ollenkaan sitä, miten hampaat osuvat yhteen jolloin seuraa tuskallisia päänsärkyjä, kun pääkallon lihakset jumittavat väärien leuan asentojen johdosta.

Työpäiväkin sujui rattoisasti. Illalla meillä oli eräs Halosen rouva pitämässä yleisöluentoa, mikä aiheutti valtaisan hiljaisen illan muuhun taloon. Kuulemma tupa oli niin täynnä, ettei varttia vaille saliin enää mahtunut muurahaistakaan. Hyvä niin. Onpahan mainosta :)

Luimme pienimmän kanssa hänen saamaansa Delikouraksen 'Nörtti'-kirjasarjan ensimmäistä osaa. Se on nuortenkirja, ehkä aavistuksen liikaakin pienimmälle, mutta hauska. Koska luemme sitä yhdessä, yritän karsia pahimipa kirosanoja pois ja pienin kikattelee.

Nyt leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, joita tiistailla on tarjolla. Ensimmäinen tuli jo, nimittäin pienin saa outoja viestejä kaverin puhelimesta eikä kaveri tunnusta mitään. Jos luuri lähettelee niitä itsekseen, niin on syytä tarkistaa virustorjunta. Jei.

Tapaan töiden jälkeen ystävän, jonka olen viimeksi nähnyt livenä noin 14 vuotta sitten! Tuskin maltan odottaa!

2 kommenttia:

 1. Jänniä on puhelimet ja liittymät kun lähettävät viestejä itsekseen. Ja typeriä niitä käyttävien kak....lasten vanhemmat kun uskovat siihen. Mutta voihan se tietysti olla tottakin, niin paljon kuin noilla operaattoreilla on nykyään ongelmia verkoissaan.
  Mutta miksi ne lähettää outoja viestejä itsekseen vaan pääsääntöisesti kouluikäisille kavereille? Ei esimerkiksi enää meidän poika oo puhunut mitään, että sen kavereilta tulis mitään outoja viestejä sille. Paitsi ehkä lauantai- tai sunnuntaiaamuna neljältä.... Mut Pojalla onkin ikää jo 28 vee ja muutama tunti päälle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, pienimmän luurissa ei ollut virustorjuntaa asennettuna. Nyt on.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)