perjantai 1. tammikuuta 2016

Alkuvuotta

Tänään on se vuoden toinen päivä, kun kenelläkään ei ole nimipäivää. Ne molemmat nimettömät päivät osuvat tähän vuodenvaihteen kieppeille, sillä se toinen on Joulupäivä. Jos et tiennyt, niin nyt olet sivistynyt :)

Tämä vuosi alkaa lupaavasti. Flunssa kiristää hengitysleimiä ja kuume sahaa edestakaisin ja näden lisäksi löin jo ensimmäistä kertaa ikinä otsikkoni tiskipöydän reunaan heti aamusta, kun roska oli pudonnut roskiksesta ja yritin saada sitä takaisin melkein-loppusijoituspaikkaansa.

Vietin sitten rattoisasti yli kolme tuntia tiiviisti nuorison kanssa sohvalla, sillä jatkoimme jokavuotista perinnettämme ja katsoimme 'Taru sormusten herrasta'-trilogian ensimmäisen osan. Jatkoa seuraa huomenna ja ylihuomenna.

Jos joku haluaa kirjavinkkejä vilkaista, niin täältä löytyy. Aina saa myös kysellä vinkkejä.

Nyt menen jatkamaan Spooksia, nähdään :) Alla muisto viime kesän parhaasta keikasta.


6 kommenttia:

 1. Vuoden vaihdetta ja kiitos sivistyksestä sillä nimiasia oli sellainen jota en ole ennen tiennyt koska (seli seli) mulla tuppaa muutenkin unohtumaan sekä nimi - että syntymäpäivät.

  Kurjaa toi sun tautis ja kuten tuolla Jurtalla äsken totesin, niin vois olla viisainta hakea saikkua ennenkuin tauti yltyy niihin mittoihin että joudut parantelemaan sitä punkan pohjalta käsin.

  Laitoin reilu tunti sitten kuulokkeet luuriin ja kuuntelin musaa sillä seurauksella että torkahdin about puoleksi tunniksi ja nyt on sitten ihan turha haaveilla niistä vähistä yöunista joita selkä sallii mun nukkua. No, aina voi keittää sufeet ja roilata netissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan tavallinen flunssa, luultavasti olen työkunnossa maanantaina. Jos en, niin sitten käyn lekurilla. *niistää*

   Poista
 2. Tänään on ortodoksisen kalenterin mukaan mm. Pasin nimipäivä.

  Sattui nyt vain silmään, sillä sukulaisissani on Pasi, joka on ortodoksi.

  VastaaPoista
 3. Niinjoo, puhuin tietysti vain tästä normi-nimikalenterista :)

  VastaaPoista
 4. Parempaa oloa sinne toivon loppuvuodeksi.

  Sä oot melkein yhtä lahjakas kuin minä, löin vasta pääni jääkaapin oveen jonka itse aukaisin. Ja lujaa. Tai oikeastaan se meni niin, että löin ovella päähän. Olin kumartunut jo valmiiksi ottamaan alemmasta kaapista jotain kun avasin vahingossa sen sijaan ylemmän, sillai napakasti ja vauhdilla. Auts!

  VastaaPoista
 5. Tules nyt sieltä töistä niin päästään lukemaan uusimmat juorut :D

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)