maanantai 21. joulukuuta 2015

Kaamea väsy

Aamulla herätessäni tunsin sen jo. Huimauksen. Se jatkui ja taas olin pyörtyä pari-kolme kertaa ennen kuin sain itseni lähtökuntoon. Istuin sitten jonkin hetken kauemmin kotona aamupalapöydän ääressä, koska ajatus kävelystä metrolle oli hiukan uhkaava. Loppujen lopuksi kuitenkin pääsin töihinkin ja olo parani jonkin verran.

Kuitenkin koko päivän olo oli pöljä ja toistaitoinen. Palolla lounasta maksaessani huomasin ensin henkilökortin olevan pukukaapissa, onneksi työpari oli vieressä ja saattoi vilauttaa korttiaan, ja sitten rahat menivät ties minne piiloon, melkein lautasen allekin yksi. Onneksi ei ollut jonoa ja kassasetä on mukava.

lähdin kotiin aikaisemmin, olin luvannut käydä ostamassa kummipoikien joululahjat ja kävinkin sutjakkaasti hakemassa ne. Sitten sain päähäni hakea samalla poikien lahjat, mutta sepä olikin mutkikkaampi juttu. Kolme kirjakaupan jälkeen, joista toivelistalla ollut lahja oli tietysti keskimmäisessä, aloin olla aika hyytynyt. Lisätään tähän vielä kävely kotiin kirjaston kautta, niin saadaan hyvin väsynyt äitihenkilö.

Onneksi kotona pojat olivat parhaillaan imuroimassa yläkertaa ja sen hoidettuaan aloittivat Monopoli-pelin pienimmän toiveesta, joten olen saanut istuksia aivan rauhassa (selvittämässä lankakerää).

Nyt kellistyn petiin. Mies sanoi, että yöllä olin ainakin viisi-kuusi kertaa hypännyt istumaan sängyssä niin, että hänkin heräsi. Voinemme miettiä, mistä pojat ovat perineet unikävely- ja unissapuhumis-taipumuksensa.. Jep. Loppuun pieni fantasia-filmi-parodia.


5 kommenttia:

 1. Tänään et sitten mene töihin vaan lepäät koska tuossa tilanteessa voi tulla niitä kohtalokkaita kämmejä joiden takia saa hyvässä lykyssä kärsiä pitkäänkin.

  Hitto mutta olihan hauska pätkä!
  Ehkäpä olen jollain sairaalla tavalla mieltynyt rienaamiseen mutta mun mielestä parodiat ovat ihan parhaita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenhan mä jo töissä, mutta onneksi huomenna on vapaapäivä.

   On ne. Sä saattaisit tykätä siitä, missä Darth Vader 6 co matkustaa NYkissä metrossa :)

   Poista
  2. Kyllä! Se on varmaan huba pätkä :D

   Poista
 2. No onneksi sä nyt saat levätä (paitsi pitääkö kunnon äitihenkilön höösätä jotain joulua varten?!!?)

  Rauhaisaa joulun aikaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei onneksi pidä, mä en harrasta moista :)

   Kiitos, ja samoin <3

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)