sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Loppuuhan se viikonloppukin

Niin, taas ollaan sunnuntai-illassa. Sinne meni, jotta vilahti, vaikka ehdinhän sentään tehdäkin jotain.

Eilen juttelin naapurinrouvan kanssa työpaikan tilanteesta, hän kun sattuu olemaan työssäkäyntikaupunkimme päättävissä elimissä suht korkealla. Kerroin hänelle oman käsitykseni asiasta, josta hän kiitti ja käymämme keskustelun aikana kertoi myös minulle uusia asioita, jotka ovat ikävä kyllä sellaisia, ettei niitä voida ihan villaisella vain painaa.

Tämän jälkeen rentouduin pesemällä keittiön sekä poikien huoneen ikkunat kuunnellen samalla BBCn kuunnelmaversiota Hyvistä enteistä. Sitten lakkasin varpaankynnet. Lisäksi istuin sohvalla katsomassa kaikenlaisia sarjoja ja neulomassa. Lopputuloksena sain katsottua Endeavour-sarjan loppuun, katsoin pilotin Wayward Pines-sarjasta ja aloitin Vallan linnakkeen, joka onkin mielenkiintoinen. Neuyleen suhteen kävi niin, että aloitin päättelykerrosta ja totesin, etten hyväksi vähän aiemmin neulomaan kirjailua, koska se oli vahingossa tullut tehtyä liian tiukaksi, joten olen nyt tänään purkanut sen.

Tänään olen käynyt leffassa pienimmän kanssa katsomassa Yksin Marsissa-elokuvan, joka oli todella hieno ja sitten olen pessyt pyykkiä ja käynyt saunassa. Kohta jatkan Linnaketta vielä hetken, vaikka iski aivan julma päänsärky. Luultavasti tuon työ-stressin laukeamisen vuoksi. Jos se jatkuu, en menen huomenna töihin.

Nähdään!


2 kommenttia:

 1. Viikonloput menevät aivan liian nopeasti ja varsinkin kun lauantain uhraa työnteolle.
  Se ei ole ollenkaan hyvä juttu koska sitä ei lepää tarpeeksi ja seuraava viikko alkaa zombiena ja kun tätä jatkuu tarpeeksi kauan niin...no, sitten jyrisee ;)

  Pääsärky, mulla on nyt tämän kroonisen kanssa sellainen vaihe jossa ollaan menty muutaman vuoden taakse eli kivut ovat palanneet entistä pahempina, se nyt oli odotettavissakin kun lääkitys lopetettiin mutta on tässä jotain muutakin koska kipu on ollut sitä luokkaa että esim. toissapäivänä oltiin tilanteessa jossa mä meinasin soittaa itselleni ambulanssin. Varsin veemäisiä nämä pääjutut joten mä toivon että sun päänsärky hellittää/on jo hellittänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se mun päänsärky häipyi yön aikana ja uinti tappoi lopunkin. Jonkin aikaa vain illalla pelkäsin, että se olisi ollut migreeni, mutta onneksi ei ollut.

   Mulle on oikeasti tosi vaikeata sopeutua tähän viisipäiväiseen työviikkoon. Tuntuu, etten ehdi viikonloppuisin tekemään yhtään mitään.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)