perjantai 9. lokakuuta 2015

Kyssäreitä

Marjaana oli vastannut mukavasti näihin kysymyksiin, joten ajattelin koittaa onneani niiden kanssa minäkin.

1. Jos olisi pakko muuttaa pois nykyiseltä asuinpaikkakunnaltasi, mihin muuttaisit?
    Muuttaisin Lontooseen, pitkäaikainen haave.

2. Puuhailetko mieluummin yksin vai porukalla? Tämä riippuu aika paljon missä olen. Työpaikalla on pakko olla suht sosiaalinen, mutta kotona sosiaalinen introverttiyteni pakottaa lataamaan akkuja. Siksi en juurikaan käy viikonloppuisin missään (edes perheen kera).

3. Onnistunein lomareissusi? Oli varmaankin viimeisin reissu Havaijille. Se oli lomaa.

4. Pelkäätkö käärmeitä? En, pitäisi varmaan pelätä enemmänkin. Ystävän viljakäärme oli kiva kädessä.

5. Uskotko ufoihin? Uskon siihen, että jos täällä on joku käynytkin, niin on lähtenyt lujaa pois.

6. Suosikkikirjailijasi? No tämähän on aika laaja käsite.. voisin vastata sanomalla, että kerään Gabriel Garcia Marquezin, Neil Gaimanin ja Robin Hobbin teoksia. Pidän myös Ursula K. LeGuinista ja tietysti Tolkien-nimisestä herrasta.

7. Mieluisin saavutuksesi käsityöalalla? Täytynee myöntää, että olen edelleen ylpeä hääpuvustani, jonka ompelin ihan omin pikku kätösin. Tietysti on myös ollut hauska oppia kaikenlaista uutta neuletekniikoista ja voikin sanoa, että aina löytyy jotain uutta kokeiltavaa.

8. Osaatko soittaa jotain instrumenttia? En osaa, en niin minkäänlaista mitään.

9. Suosikki ostospaikkasi puutarha-asioissa? Se on luultavasti tuo Kontulan Muhevainen, josta on aina saanut avun kun on sitä tarvinnut.

10. Osallistutko Avoimiin puutarhoihin? Ai minä vai  :D :D Hyvä vitsi.

11. Suosikkiohjelmasi telkkarissa? Haa, meinasin ensin sanoa, etten katso telkkaria, mutta nythän katsonkin Areenasta Sillan kolmatta kautta. 'Suorana' en katso töllöä koskaan, tällä hetkellä mulla on sen sijaan Areenassa kolmisen sarjaa kesken. Susipalatsi pitäisi streamata jostain, se jäi kesken myös.. ja pahoin pelkään, että sama kohtalo käy Sillalle. On niin mukavaa katsoa kaikki osat peräkkäin ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)