maanantai 28. syyskuuta 2015

Joopa joo

Oli sen verta hoppuisa viime viikon loppupuoli, etten oikein ehtinyt enkä jaksanut päivitellä.

Torstaina kävin töiden jälkeen pilateksessa ja se oli mukavaa. On kiva huomata, että me alusta asti mukana olleet alamme tutustua toisimme kerta kerralta paremmin.

Perjantaina menin töiden jälkeen kahville Kissakahvilaan ystäväni Kristiinan kanssa. Siellä oli jälleen mukavaa, vaikka tupa olikin aika täysi.  Epäilen hieman, että paikan omistaja kiinnostui minusta. Hän ei kyllä ole ollenkaan sitä lajia, joka kiinnostaa minua. Yksi pikkukisuista päätti ottaa unoset koipeani vasten istuessani lattialla. Pääsin kuitenkin loppujen lopuksi kotiin ilman kissaa :)   

Lauantai kului siivotessa ja neuloessa, samoin sunnuntai. Tosin sunnuntaina heräsin kaameaan pyörrytyksen tunteeseen. Niskat oli niin jumissa, että huimasi koko päivän. Vihdoin saunassa venytellessä aukesi vähän.

Orkideani kukkii jälleen

Tänään menin uimaan, osittain niskajuminkin vuoksi. Sain vetäistyä kilsan 32 minuutissa, käväisin kylmäaltaassakin ja kaiken jälkeen käväisin vielä entisessä työpaikassani. Löysin Princen uusimman cd:n esittelyhyllystä ja nappasin mukaani. Olin sopinut treffeistä ystäväni M:n kanssa ja hän noukki minut kyytiinsä ja karautimme Kallion kulmille. M oli menossa työterveyteen, mutta tuli sitä ennen käymään nykyisessä kirjastossani ja kävimme kahvillakin. Oli ihan mukavaa :)

Illlalla mies tuli pienimmän kanssa hakemaan minua töistä, he olivat käyneet pienimmän vaatimuksesta kokeilemassa jousiammuntaa. Vaikuttaa siltä, että Suomen uusin jousiammunnan lupaus kasvaa meillä. Kuulemma ohjaajatkin olivat yllättyneet ensikertalaisen tyylistä. Aika hieno juttu :)

Robin Hood
Nyt lähden katsomaan Sillan kakkoskautta ja neulomaan uutta huiviani. Ostin jo metriset pyöröpuikotkin, jotka uupuivat puikkovarastosta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)