torstai 2. heinäkuuta 2015

Puoliväli

Olemme noin puolivälissä tätä matkaa ja ajattelin kirjoittaa pari riviä. Kuvien lisääminen ei sittenkään onnistunut luuriin ladattavan aplikaation avulla, koska se meni vain looppiin jos koetin vaihtaa siihen muun kuin gmailin. Joten kuvia on sitten joskus tiedossa.

Viime viikonloppuna paikallinen ystäväperhe kävi vierailulla. Perjantaina he tulivat tänne, söimme ja lapset pulikoivat altaassa ja me juttelimme kaikesta. Lauantaina kävimme heidän kanssaan paikallisessa Sealife-akvaariossa ja oli ihan kivaa ja sen jälkeen tulimme taas meille syömään ja uimaan ennenkuin heidän piti lähteä kotiin. Perheen äiti on vihdoin töissä heidän lähi-Targetissaan, mutta työvuorot ovat jännittäviä, sunnuntai-aamuna piti olla puoli viiden aikaan nyt töissä. Jotkut vuorot hänellä saattavat alkaa kahdeltakin.

Alkuviikosta olimme vesipuistoissa ja tänään kävimme Epcotissa. Pojat halusivat syödä Saksassa ja olimmekin siellä melkein pari tuntia. Pöytänaapureiksi saimme vanhemman sedän poikansa ja pojanpoikansa kanssa. Setä oli muuttanut Amerikkaan Tsekeistä ja olikin varsin hauska veikko.

Nyt on sen verran mukava ukkonen päällä, etten laita latureita kiinni laitteisiin. Menkööt tyhjiin. Töllöstä tulee juuri ensimmäinen Terminaattori.

6 kommenttia:

 1. Hyvää ja leppoisaa lomaa! Olette ilmeisesti "naapurissa".

  Harmi, että olemme täällä niin keskellä maata, ettei tee järkeä kutsua edes kahveelle. :-)

  VastaaPoista
 2. Höö, vähän tarkemmin ajateltuani sen sitten kyllä ymmärsinkin.
  Mutta missä ihmeen Saksassa kävitte syömässä? Tää juttu jäi nyt meikäläiselle ihan auki? Olen koettanut vääntää kaikista ruokaketjuista vastaavaa nimitystä, mutta en ymmärrä. Ja taas kerran taidan paljastaa maalaisuuteni. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hätää, arvelinkin jotain sekoilua :) Olimme Epcotin maailmankylässä, jossa on eri maista jonkinlaisia kliseisiä kuhunkin maahan liittyviä asioita ja Saksassa on erinomainen ruokapaikka nimeltään Oktoberfest :)

   Poista
 3. Jahas, samaan lankaan menin kuin Simpukkakin ja ajattelin että mitä viivakoodia te nyt Saksassa heilutte kun jenkkilässähän teidän piti olla :D
  Enivei, hyvää lomaa ja valista mua mikä lähi-target on ihan sen takia koska siellä tuntuu olevat mielenkiintoiset työajat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Target on paikallinen ruoka-yms. ketju, vähän kuin Rihma tai Kitumarketti.
   Eilen illalla olimme katsomassa Mikkihiirimaan itsenäisyyspäivän ilotulitukset, ne ovat aina olleet upeat.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)