lauantai 9. toukokuuta 2015

Lauantaita

Eiliset hautajaiset sujuivat mukavasti. Heräsimme aamulla kahdeksalta ehtiäksemme hoitaa kaiken valmiiksi ennen Honkikselle lähtöä, mutta silti meinasi tulla kiirus. Se kai on ihan normaalia.. Pienin oli vielä yön yli retkellä koulun kanssa Nuuksiossa ja saapui kotiin pari tuntia ennen hautajaisia.

Itse hautajaiset olivat kauniit. Paikalla oli vain miehen suku, viisi tätiä ja yksi setä sekä yksi serkku perheineen. Velipuolet loistivat poissaolollaan, mikä oli meistä varsin kummallista. Edes se yksi ei tullut, joka on eniten pitänyt yhteyttä Jormaan, vaikkei ollutkaan oma poika. Äitini tuli myös sekä se runoilijatäti.

 Kukkia oli riittävästi, myös Ruotsin-veljiltä.


Tarjoilut

Joku pallopää
Loppuilta kuluikin sitten toipuessa, karjalaisista lähtee aika kivasti ääntä kun niitä on monta yhdessä kasassa.

Tänään kävi vierailulla kummipoika äitinsä kanssa. Oli ihan mukavaa, mutta on kyllä kiva kun lapsi kasvaa. Äitinsä on hiukan hellämielinen, mutta kaipa se siitä. Itse olen hiukan sitä mieltä, että kyllä rajat pitää asettaa selkeästi, mutta meidän pojat onkin kasvatettu koirakoulun malliin käskemällä. *huono äiti*

Ehdin sentään ennen heidän tuloaan kirjoittaa puolet kuusisivuisesta oppimispäiväkirjasta, joka on palautettava maanantaina. Huomenna molemmat isommat menevät softaamaan, joten pitäisi olla kirjoitusrauha. Nyt lähden Jerusalemiin.


9 kommenttia:

 1. Sä olet tehnyt täyden päivän mikäli tälläinen ilmaus sallitaan sillä niin hautajaiset, häät kuin muutkin vastaavat tapahtumat ovat omalla tapaa raskaita. Ehkäpä mä olen vaan laiska mutta oltuani päivän jossain em. tilaisuudessa, en oikein jaksa keskittyä mihinkään ja loppuilta menee päämäärättömään haahuiluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sellaista se on. Sosiaalisuus vie voimat introvertilta, kuten multa.

   Poista
 2. Täh, siis eivät tulleet oman isänsä hautajaisiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tulleet. Pitkäaikainen aivopesu taustalla, saatan joskus avautua.

   Poista
 3. Sillä "pallopäällä" on hieno bolero.

  Tuota, se että kasvattaa kurilla ja rakkaudella on musta ihan ehdottomasti hyvän, ei huonon äidin tunnusmerkki.

  Ihanaa äitienpäivää sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin :) Pallopää teki myös mekon itse :D

   Poista
  2. Mä oon niin kateelliinen. En osaa ommella pätkääkään, olin puukäsitöissä.

   Mutta eläkkeellä ostan ompelukoneen ja ompelen itselleni hippikauhtanat kirpparilta ostetuista vaatteista ja kankaista ;-)

   Poista
  3. Varmaankin paikallisessa kanasanopistossa järjestetään erilaisia käsityökursseja ;)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)