keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Keksiviikko

Tiistai vilahti mukavasti ohitse kerrankin ja nyt olemme jo keskiviikkoillassa.

Sää tänään oli jäätävä. Tuntuu, että olen tänä talvena palellut enemmän kuin koskaan ennen. Vappusää on herättänyt keskustelua ja tänään erään kantismummelin toivottaessa hyvää säätä vapuksi repesimme molemmat, sekä minä että hän, ja totesimme, ettei ehkä sittenkään. Vaikka mistäpä sitä tietää.

Kävin töiden jälkeen hakemassa keskimmäisen lyhennetyt farkut ja sen jälkeen naamarasvat luottokosmetologilta. Siinä vanhoilla lapsuuskulmilla pyöriessä otin kuvan vanhasta kotitalosta. Tuosta keltaisesta vasemmalla. En enää millään muista asuimmeko kolmannessa vai toisessa kerroksessa, mutta edelleen eräitä onnellisimpia muistoja on leikkiminen kirkon katolla :)

Kaikenlaista asiaa oli mielessä, mutta nyt en oikeastaan enää muista. Sitä paitsi on pakko lähteä nukkumaan, koska aamulla on aikainen herätys, kun pienin menee kouluun kahdeksaksi.. uaah.


7 kommenttia:

 1. Marsissa on elämää!

  Koitin kuumeisesti paikallistaa tuota kuvan taloa mutten onnistunut. Ihanat Hesafiilikset siitä kyllä sain, kiitti.

  Ja oikein mukavaa vappua sinne, oli sää mikä tahansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkadian ja Fredan kulma :)

   Marsissa on! Ja vappuja :)

   Poista
  2. No niinpä tietysti, siis Töölö!!!

   Poista
 2. Vappua jota näillä selkosilla vietetään hyvinkin kylmissä merkeissä. Ei nyt ihan lumisateessa (no, toissayönä tuli räntää) mutta jäätävässä viimassa ja vesisateessa.
  Liekö tuolla niin väliä kun aamulenkillä näytti siltä kuin kylän väki olisi kaapattu jonnekin. Ei yhtä ainutta sielua liikkeellä vaikka tämä aamu on astetta lämpimämpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä täälläkään ole kovin lämmin ollut, vaikka poikaset juoksivatkin pihalla avolavoin.. siis avojaloin vesi-ilmapalloja räjäyttämässä.

   Ihanat hiljaiset aamut :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)