sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Jäitä poltellessa

Viikonloppu on mennyt mukavasti. Äitini oli eilen meillä syömässä, jaksoi hyvin kävellä metroasemalta ja meillä oli rattoisaa, lopuksi mies vei hänet Itäkeskukseen bussille. Hyvin meni kaikki. Minä ja pienin katselimme vielä Beverly Hillsin kyttää osat 2 ja 3, tuntui aikamoiselta aikamatkalta takaisin 80-luvulle. Kyllä on tultu pitkälle sieltä..

Tänään olemme lähinnä venyneet siellä sun täällä, mikä ihana olotila. Kirjoitin lyhyen pätkän opiskelutekstejäkin, kun vain saisin puppulausegeneraattorin käyntiin. Aihe on niinkin kiinnostava kuin Helsingin keskustakirjasto, josta on oikeasti aika helkkarin vaikeata löytää mitään hyvää sanottavaa (koska en ole poliitikko).

Mies sai soiton Meilahdesta. Appiukko on nyt maannut viikon koomassa ja nyt on lisäksi keuhkokuume, kyselivät elvytyksestä ja mies kielsi. Odottelemme kauanko menee.. Toivottavasti appiukko pääsisi pois suht nopeasti, se olisi kaikkien kannalta parasta.

Unohdin laittaa viime postiin kuvan pienimmän käsitöistä. Tässäpä ne ovat.

Lisäksi yksi pääsiäiskuvatus

Ja vielä sitruuna-marenkipiiras eiliseltä. Olen aiemmit tehnyt vain omena-marenkipiirakkaa, mutta tämä oli kyllä hyvää.

Loppuun vielä jokin rattoisa laulahdus.2 kommenttia:

 1. Njaam, mikä ihana piirakka!

  Minä aion tänään venyä ja vanua oikein kunnolla, se on ihan parasta.

  Jos sä kirjoitat siitä kolmannesta kerroksesta, että se on hyvä, jos sinne nyt tulee niitä kirjoja? No, ymmärrän sun tuskan ja vielä vähän paremminkin, kun vietin sen kymmenen tuntia entisen kollegan kanssa juuri (kirjasto)maailmaa parantaen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että ruohonjuuritason kirjastolaiset näkevät asian ihan eri tavalla kuin lasitorni.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)