tiistai 17. maaliskuuta 2015

Tiistain törinät

Tai oikeammin alkuviikon.

Eilen olin aikeissa mennä uimaan ennen töitä, mutta pienin ja esikoinen olivat kumpikin huonovointisia, joten jätin väliin. Sen sijaan ehdin mukavasti kerrata kaikki tenttiin tulevat artikkelit ennen töihinlähtöä. Töissä oli suht hiljainen päivä, mikä oli ihan hyvä ja iltakahdeksalta olin onnellinen päästessäni kotiin.

Tänään aamusta pienin oli äänetön ja jäi kotiin. Minun mielestäni ei ole mitään järkeä lähteä kouluun ja siten pitkittää paranemista. Itse lähdin taas iltavuoroon, tänään tosin klo 11:een ja oli ihan mukava päivä. Pari asiakasta enemmän kuin eilen.

Lisäksi fandomissa oli ErittäinTärkeäPäivä. The Cruciblen digitallenne tuli ladattavaksi netitse omalle koneelle ja yllättäen putiikin nettisivut melkein kaatuivat. Kuulemma lataus oli kestänyt tunteja. Itse odottelen viikon loppupuolelle ennen kuin edes yritän.Illalla seisoimme pihalla tuijottamassa revontulia, mies ja isommat kiipesivät katolle. Laitoin pienimmän nukkumaan ja taas nuo karkasivat katolle. Saatoin myös twiitata Katy Perrylle revontulista, sellaisia ei välttämättä näe ihan joka päivä joten olisihan kivaa, että hän muistaa Helsingin jostain eksoottisesta.

Katselin vanhoja valokuvia ja tällainen osui silmään. Siinä on isoäitini (siniasuinen) ja sisarensa sekä allekirjoittanut. Rakastin tuota mekkoa 5-vuotiaana. Tässä olemme isoäitini lapsuudenkodissa Iisalmen Nerkoonniemellä.
Nyt taidan lähteä nukkumaan. Yhtäkkiä iski aivan kamala päänsärky ja loppuperhekin saapui sisätiloihin katolta.

Huomenna menen Katyn keikalle yhden lainalapsen kanssa ja lämmittelijänä on tämä allaoleva yhtye. Valitsin videon aika summamutikassa.. ehkä se ei livenä ole ihan niin Marina-kopio. Poppia ainakin riittää :P
4 kommenttia:

 1. Mä seisoin niska mutkalla kattomassa revontulia kans. On se jotenkin eksoottista aina kun suvaitsevat vähän etelämmässä näkyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se. Parhaiten muistan edelleen 80-luvulla Pasilan asemalla nähdyt :)

   Poista
 2. Kieltämättä revontulet olivat sen verran komeat ettei moisia olla aikoihin nähty. Ne alkoivat näkyä heti kun hämärä laskeutui ja yöllä taivas suorastaan leimusi ja se jos mikä oli hienoa katseltavaa.

  Tuo ylimmäisenä oleva ecard taitaa olla sun tekeleitä? :D

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)