maanantai 19. tammikuuta 2015

Jep

Jotenkin tuntuu, että aina unohtaa asiat joista aikoi kirjoittaa.

Aamulla kävin uimassa ja mielestäni ihan hyvä veto joulu- (ja kesäloma)läskeistä huolimatta, sillä pääsin kilsani 34 minuutissa. Uinnin jälkeen kävin Itiksen kirjastossa ja Kallion kirjastossa vielä ennen töihinmenoa. Töissä aika kuluikin rattoisasti nuotteja muovittaessa. No, onneksi iltavuorokin loppuu joskus.

Päivän aikana ehdin ihmetellä ainakin Pähkinäraivo-uutista. Tuntuu vähän siltä, että taustalla on jokin isompi asia kuin pelkät pähkinät. Toisaalta eräs tuttu stuertti kertoi, että esim. Japaninlennot ovat aivan hirveitä varsinkin jos joutuu ekaan luokkaan vuoroon, koska siellä kaiken pitää olla ihan juuri eikä melkein.

Pohdiskelen tässä Salejakin.. Eräs kirje on päässä aika valmiina mutta en tiedä milloin ja miten saan sen kirjoitettua. Sen myötä nimittäin on herännyt taas kaikenlaisia omia sisäisiä tunnelmia, jotka olisi tietysti hyvä saada ulos, mutta en tiedä. Jouduin nimittäin kotiin kävellessäni sellaisen tunnekuohun valtaan siihenliittyvistä asioista, että itkin päästessäni kotiovesta sisälle. Mies vähän huolestui.. Onneksi halaaminen auttaa aina.

Pienimmän kanssa olemme jo ihan Harry Potterin lopussa, puuttuu enää 'loppulause' lukea huomenna ja sitten se on  ohi. Yritämme miettiä, mitä seuraavaksi.

Taidan lähteä tästä petiin. Onnistuin pyydystämään jostain tämän kamalan rallatuksen korvamadoksi, joten koitanpa jos se tarttuisi teillekin.
6 kommenttia:

 1. Tunnen taas synnin piston koska ne ole näiltä "kiireiltäni" ehtinyt päivittää saleja mutta lupaan ryhdistäytyä.
  Mitä taasen pähkinäraivoon tulee niin minusta tuntuu että korealaisilla - siis kaikilla - on jonkinlaisia ongelmia koska olen katsonut muutamia dokumentteja joissa on näytetty miten tavalliset ihmiset saavat käsittämättömiä raivareita ilman syytä. Olisiko jotain juomavedessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt viitsi. Munhan se pitäs pistoja tuntea, kun en saa kirjoitettua mitään ja tuntuu, että kaikki aika menee ihan tyhjän toimittamiseen.

   Aasia.. tai ehkä Koreat.. on oma mielentilansa?

   Poista
 2. AAAARGH!!! Voin pahoin tosta biisistä. Että kiitti vaan :D

  VastaaPoista
 3. Me jumitetaan vieläkin Feeniksin killassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me taidamme siirtyä Soturikissoihin huomenna :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)