keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Varrelta virran

Joo.. olin töissä köhimässä koko päivän. Työkaverin kanssa muodostamme varsinaisen keuhkotautiparantolan äänimaiseman, että tervetuloa vain peremmälle.

Muihin asioihin sen verran, että sain eilen sen onnettoman kyhäelmän valmiiksi, jota myös opiskeluhommaksi sanoin ja tungin samantien pois käpälistä. Meni sitten läpi tai ei, niin se on tehty ja voin keskittyä seuraavien kantojen kääntämiseen.

Tänään eräs henkilö sanoi haastattelussa, että sukat ovat hänen mielestään kaikkein paras (joulu)lahja, mitä voi saada. Jostain syystä tämä herätti lievää huvittuneisuutta Ravelry-ryhmässä ;) ja he olivat kovasti sitä mieltä, että se oli selkeä viesti eräistä villasukista. No.. tietysti toivon, että asia on niin, mutta toisaalta.. ääh. Onhan tietysti mukava kuulla, että sukat ovat suosiossa :)

Loppuun vielä mainittuun haastatteluun liittyvä pätkä.  Huomenna aloitan origami-taiteilun.4 kommenttia:

 1. Paranemista rakas Puskis ja toivottavasti sukkakommentti sai sut ainakin paremmalle tuulelle koska sehän oli selkeä viesti juuri niistä sukista !
  Et sitten mene loppuviikosta töihin jos vähänkään tunnet olosi huonoksi eli tunnethan sä koska ei tauti lähde niin vaan eli et mene huomenna etkä perjantaina.
  Miksi mä en sanonut tätä heti? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No saihan se joo..

   Mulla on huomenna perjantai, sen kun kälvin läpi niin sit on kolme päivää raatoilua.

   Poista
  2. On joo. Ääni on melkein takas ja onneksi nyt alkoi viikonloppu :P

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)