maanantai 13. lokakuuta 2014

Uupu-uupu

Olen juuri matkalla petiin. Nukuin viime yönä todella huonosti johtuen mm. uimakisoista, joissa oli eräänlainen vastavirtavesieste. OSa ihmisistä oli jo pinnan alla ja aina välillä virtaus käännettiin toiseen suuntaan. Pääsin kuitenkin juuri hetkeä ennen kellon soittoa vastarannalle, jossa koneenkäyttäjä totesi , että kai sitä virtausta voisi vähän lieventää..

Siinä uituani puolen yötä raahustin enemmän unessa kuin hereillä vessaan  aj sieltä tullessani astuin kissan päälle. Mokoma raukkanen makoili umpiunessa vessan ja khh:n välisessä oviaukossa, josta ilmeisesti näkee mukavasti joka suuntaan kun kuulo ei enää toimi. No, rauhoittelin kissan ja jatkoin aamurutiineja.

Pääsin vihdoin töihinkin ja totesin, että päätä vähän särkee. Tein hommat ja iltapäivällä päätin lähteä pois vähän etuajassa, koska en enää oikein nähnyt mitä ruudulla luki. Sain kuitenkin päivän hommat valmiiksi ja huomenna pääsen (!) vaarojenarviointi-kävelylle.. voi jeee.. Kävin vielä kotimatkalla hakemassa pari tenttikirjaa lisää, ettei lopu kesken.

No joka tapauksessa kotona päänsärky melkolailla väheni, ehkä suklaasalmiakkimanteleiden ansiosta. Sain viestin, että luettelointitehtävät olivat menneet lävitse (jee) ja näin tämän videopätkän (josta iski hurjat feelsit).  Jos vain tuo taltiointi jossain täällä näytetään, menen ehdottomasti katsomaan. Se oli niin huikea kokemus.

Olen ehtinyt kirjoittaa jonkin matkaa seuraava Salien lukua ja nyt taidan lähteä vaaka-asentoon. Loppuun piisi, joka jostain syystä on minusta kiva.


4 kommenttia:

 1. Onnittelut luettelointihommelin johdosta!

  Ihmisen pää assosioi asioita omituisesti; vaikka selvästi luin että "rauhoittelin kissan..", jotenkin pääkoppa käänsi sanat muotoon "hautasin kissan..." ja kait tuo johtuu siitä kun jalan alle jäänyt objekti menee rikki tai kuolee - riippuu tapauksesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja noinhan se on. Onneksi katti kyllä velä pinnistelee :P

   Poista
 2. Minä jo säikähdin kissan puolesta, mutta onneksi ei käynyt kuinkaan.
  Onnittelut, jokainen läpäisty tentti tms on ilon aihe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, se vain sähähti hyvin kuuluvasti :) Kiitos :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)