keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Joopa joo

Aamulla heräsin ajoissa ja ehdin käydä suihkussa ja pukeakin ennen nuohoojan saapumista. Onneksi mieskin oli kotona, niin hän sai avata pellit. Minä en (eikä nuohoojat) saa niitä ikinä auki.

Ehdin töihin mukavasti ja sain hommatkin hoidettua oikein näppärästi, mm. luetteloitua ne satamiljoonaa kässänkirjaa loppuun vihdoin viimein.Jouduin myös yllättäen poseeraamaan työpaikan virallisia (mainos- yms.) kuvia varten, koska asiakkaita ei ollut.

Menin ratikalla eiskoisen lukioon vanhempainilttaan, jossa mies jo odotteli ja tapasimme heti aulaan astuttuamme erään vanhan partiokaverini, joka on tuossa lukiossa opona. Oli hauskaa, kun hänkin heti tunnisti minut vaikka siitä on varmaan kaksikymmentä vuotta, kun olemme viimeksi tavanneet. Joka tapauksessa itse asiatkin olivat ihan mielenkiintoisia, esikoisen ryhmänohjaaja on oikein kiva ja lopuksi vaihdoimme vielä muutaman sanan tuttuni kanssa.

Tulimme kotiin, söin, luin Harry Potteria pienimmälle ja nyt kohta kellistyn petiin. Itse asiassa kirjoitin tämän koko jutun vain siksi, että voin jakaa hupaisan videon teidän kanssanne. Ihana Sir Ian (=Gandalf) :)

 

Niin ja koska olen inhottava ihminen, olen aikalailla samaa mieltä Ulla Appelsinin kanssa. Tosin ihan oikeasti ajattelen vain, että se joka voisi kertoa ratkaisunsa taustoista, on nyt kuollut. Ihan turhaa spekulointia on kaikki muu.

Niin.. ja huomenna on tentti.. Jep.

1 kommentti:

  1. Jep, mä kyllä kanssa oon taipuvainen ajatteleen niin, että ns. normaali äiti ei uupuneenakaan tapa lapsiaan. Siihen vaaditaan aika paljon, että kykenee moisen teon suorittamaan, joten väittäisin, että jokin muu on äidin elämässä mennyt pieleen jo kauan sitten, pelkkä uupumus ei tee kenestäkään murhaajaa, muuta kuin korkeintaan itsensä murhaajan.

    Joka tapauksessa, elämässä voi tulla eteen mitä tahansa kauheuksia ja siksi toivonkin vain, että oikeat asian osaiset eli tuo mies ynnä muut sukulaiset ja läheiset saavat nyt tarvitsemaansa tukea, jotta heidän elämä voisi jatkua niin hyvänä, kuin tässä tilanteessa on mahdollista.

    VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)