torstai 9. lokakuuta 2014

Joopa joo

Ihmettelen, mitä kirjoittaisin.. Tänään etsin itselleni mukavaa luettavaa eli informaatiolukutaitoa käsittelevään esseehen pitää tutkailla asiaa hipovia artikkeleita ja vietin mukavan parituntisen artikkelitietokannoissa kahlaillen. Tietoa oli ja tuli. Vielä kun joskus ehdin ne luakista ja alkaa kirjoitelman, niin hyvä olisi. Pari-kolme tenttiäkin on vielä tässä loppuvuodesta väännettävä plus muut kotitehtävät. Tekemistä riittää.

Puolikaan työkaverin äiti on  nyt siirtynyt ajasta ikuisuuteen. Osasimme sitä odottaa, mutta ainahan se yllättää. 'Viimeinen ovi on madonsuu', tapasi isäni sanoa. Totta on sekin.

Käväisin joogan jälkeen Hulluilla Päivillä ostamassa kangasta. Muuten siellä olikin ihan järkyttävästi liikaa ihmisiä ja alkoi ahdistaa, joten lähdin suosiolla pois. Nyt iltasella aloin haikailla yksien huivilankojen perään, kun ostin viime keväänä yhden jämäerän joka ei riitä mihinkään, joten oli pakko sitten tilata niitä lisää Englannista asti. Rahanmenoa ei voi estää.

Joulukortti-ideakin alkaa hahmottua. Aion tehdä jonkinlaista origamiväkerrystä. Toivon saavani pienimmän ainakin innostumaan siitä :P

Nytpä lähden hetkeksi neulomaan. Huomenna on päivä uus ja keskimmäisen kuume jatkuu :P2 kommenttia:

 1. Käytkö sä kaiken muun lisäksi vielä joogassakin?! :O
  Jessus sentään nainen, sun pitää laittaa mulle infoa siitä miten sä saat ton sun virtamääräs pysymään noin korkeana vai onko kyseessä psyykkinen juttu ja mä olen sen takia/johdosta laiska luonne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo? Torstaisin kaupungin orjille suunnatussa. Miten niin kaiken muun lisäksi? :D

   No siis mullahan on jonkun nettitestin mukaan lievä kirjainpää, en kyllä ole varma siitä. Pakkohan mun on jotain tehdä, muuten en pääse sängystä ylös.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)