sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Balalaikka soi

Tänään käväisin töissä. Nimittäin juhlimassa jälleen työpaikan 100-vuotista taivalta. Oli ihan kivaa, oli puheita (mm. Tarja Halonen) ja tanssillisia esityksiä sekä kuorolausuntaa, mikä oli varsin hupaisaa :) Lopuksi Helsingin Balalaikkaorkesteri (tiettävästi maailamn vanhin balalaikkayhtye tällä hetkellä) soitti pari kappaletta, joista yksi oli Finlandia-hymni. Täytyy sanoa, ettei ihan ollut mun juttu (eikä kaverinkaan).


Paikkasimme järkytystämme herkullisella leivoksella (suklaa-mustaherukka) ja kahvilla ja sitten suunnistin kotio.

Yritin tapella wordin kanssa.. eli halusin yhdistää taulukoita normitekstiin ja word päätti yhtäkkiä tehtyään ihan nätisti siihen asti, että viimeiset taulukot ei nyt kyllä mene tällälailla vaan heittämällä. Loppujen lopuksi pienen turhautumiskyynelehtimisen jälkeen sain miehen avustuksella homman menemään kuten halusinkin.

Nyt on aika kääntyä kellelteen. CU.


4 kommenttia:

 1. Jooh, kaikkeen sitä joutuu :) Mutta kaikkeahan pitää kokeilla kerran. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, paitsi sukurutsausta ja kansantanhuja :)

   Poista
 2. Varmaan ollut komeat kekkerit, luulen ma koska siellä noinkin korkea - arvoisia vieraita on visiteerannut!
  Balalaikka - musiikki on hyvin soitettuna ihan ok kuunneltavaa mutta olenpa ollut todistamassa tilannetta jossa tämän rundran paikallinen ja pahoin alkoholisoitunut trubaduuri piestiin ja hänen balalaikkansa poltettiin! kun heppeli innostui näppäilemään puista soitintaan varsin puisevalla (n. 3 promillea) otteella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan nuo, oli siellä Halosen Tartsakin :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)