lauantai 20. syyskuuta 2014

Psiih

Psiih sanoi kattila.. eli mun pää? ehkä. Jotenkin en jaksa yhtään lukea, sosiaalinen media ja informaatiolukutaito oavt liian lähellä. Silti pitäisi osata selittää ne torstaina tentissä. Voi elämä. Taidan jatkaa lukemista huomenna. En kyllä ole tänään lukenut sitä, mitä piti, sillä eräs tuttava kävi vaimokkeensa kera kahvilla. Aika vilahti ja oli mukavaa :)

20. Beginning
Aiemmin päivällä olin juuri aloittamassa imurointia ja kuuntelin korvanapeilla John Newmania ja tanssin imurin kera kun mies tuli kotiin jostain ja repesi totaalisesti. Minä nimittäin inhoan imurointia, ainakin aiemmalla imurilla kaikki siivoaminen oli ihan tuskaa. Olen vain huomannut, että ikävätkin hommat hoituvat helpommin kun kuuntelee oikeaa musiikkia.

Kuvahasteen sanasta tulikin mieleeni, että olen tänään blogannut kymmenen vuotta. Ensimmäinen blogini on Livejournalissa edelleen, vaikka aika hiljaiseloa se on viettänyt nyt muutaman vuoden. En tiedä, jatkanko sen kirjoittamista siellä vai Dreamwidth-palvelussa, sillä venäläiset ryssivät (perinteiseen tapaansa) LJn ja se on nykyään aivan kummallinen käyttöliittymältään.

Loppuun vielä imurointimusaa. Taidan mennä katsomaan Karlia.. siis John Kennexiä. See you.
4 kommenttia:

 1. Höh. Mä olisin halunnut nähdä sen imuritanssin.. mutta onneksi olkoon kymmenestä vuodesta! Se on kuules aika huikean pitkä aika ja mieti sitä sanojen sekä ajatusten määrää!

  Kirjoitatko muuten postauksesi jollain koneella olevalla tekstinkäsittelyohjelmalla vai käytätkö esim. Bloggerin omaa tekstieditoria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sitä tanssia ei kukaan ehtinyt kuvaamaan :)

   Mä olen sellainen kerettiläinen, että kirjoitan ihan suoraan Bloggerin ruudulle kaiken ja ihan suoraan päästä. J akymmenen vuotta on ihan hyvä aika, silloin kun aloitin oli kolmenkympin kriisi pahimmillaan (plus että olin pahasti rakastunut hammaslääkäriini)..

   Poista
 2. Polga opetti mulle jo ensimmäisen blogini aikoihin erillisen tekstinkäsittelyn jalon taidon han sen takia että silloin tekstieditori tuppas välillä hukkaamaan tekstin ja se oli perin harmillista.

  Hammaslääkärin tappio koska se missas elämänsä tilaisuuden! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sä olet kertonut :)

   No ei nyt oikeastaan.. mä tiedän, et sekin oli ihastunut minuun, mutta kun kumpikin oli jo sitoutunut muualle niin ei se olisi ollut oikein.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)