maanantai 1. syyskuuta 2014

Maanantai

Olin tänään kotona ja nyt tuntuu olo paljon paremmalta kuin eilen. Taidan huomenna kyetä jo töihinkin.

Osallistun syyskuun ajan kuvahaasteeseen, josta mainitsinkin jo viime viikolla. Tässä ensimmäinen kuva, päivän teemana oli 'In my cup'. Unohdin ottaa kuvan aamukahvistani, joten sen sijaan saatte kuvan teemukista.

Nautin teetä samalla, kun katselin Spooksin loppuun ja aloittelin uutta neuletta, tällä kertaa itselleni. Meinasi mennä silmukkalaskut aivan sekaisin, kun Richardin esittämälle Lucas Northille kävi hullusti. Aijai.. nyt spoilasin.. no, toisaalta ehkä se ei haittaa teitä :D

Nyt illalla katselin iahn uutta sarjaa 'Outlander', joka perustuu Diana Gabaldonin 'Muukalainen'-kirjasarjaan. Graham esittää siinä klaanipäällikköä, hieno mies tässäkin.

Loppuun hassu piisi, josta tykkään jostain oudosta syystä. Alkaa ihan tanssittamaan.

2 kommenttia:

 1. Lepo vanhin voiteista vaiko lääkkeistä. Jos selviät töissä hitaita liikkeitä tehden niin mene, mutta jos hyphyphyp lepää vielä huominen.
  (Isona musta tulee puoskari valelääkäri.)

  Join tänään kaverin luona mukista, jonka kahva oli siellä sisäpuolella johon juoma menee. Hupsu ilmestys. Siis ei se kahva ole, en löydä sanaa... Tuo mikä sun mukissa on mihin sormet laitetaan. Ehbs, aika mennä maate kun sanat katoaa.

  VastaaPoista
 2. Se on korva, mukissa ja kupissa.

  Töihinmenossa on rankinta sinne meneminen :)

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)