tiistai 26. elokuuta 2014

Vielä toinenkin

Täällä kotona oli perjantai-iltana esikoisella ollut nahkiaiset eli lukion keltanokkien tervetuliaiset. Pääsivät ihan lehteenkin, siis koulu, koska olivat sotkeneet Alppipuiston törkeästi. Myös esikoisen vaatteet olivat olleet törkeät, mies sanoikin että onneksi oli tajunnut laittaa auton penkille jätesäkin. En ole ksokaan ymmärtänyt järjetöntä sotkemista, minun mielestäni siihen ei oikeuta mikään ja onneksi jälkikasvu ymmärtää sen myös. Esikoista hiukan harmittaa, sillä paita ei oikein puhdistunut, siitä tuli laikukas. Onneksi se nyt sentään oli vanha paita eikä suosikkisellainen. Sama kengissä, onneksi oli vanhat lenkkarit eikä ne uusimmat.

Muuten viikonloppu oli sujunut hyvinkin rauhallisesti täällä kotona.

Minä sain sunnuntai-iltana twitteriini kiitokset yksistä sukista ja kirjoista, jotka lähetin alkukesästä. Oli mukavaa, että Graham kiitti :)
Myös Richard on liittynyt twitteriin ja häntä on hauska seurata. Erään ystävänsä mukaan 'henkinen 6-vuotias ja sosiaalinen media..' :D

Jos katsotte tarkasti allaolevaa videota, voi jossain kaukana nähdä pinkin takin. Katsoin tuon ekan kerran nyt isolla näytöllä ja siinähän ovatkin kaikki näytelmän kolleegat nauramassa ympärillä. Aika hauska :D

Nyt menen nukkumaan. Nähdään taas.


6 kommenttia:

 1. :D :D
  Mä olen vilpittömästi onnellinen sun puolesta!
  Loppuviikosta on tuskin odotettavissa mitään järkevää täältä suunnalta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei varmaan täältäkään. Ja kiitos :)

   Poista
 2. Unohdin sanoa että tallenna twiitti magneettinauhalle (jotta se kestää ajan hammasta) koska sehän on jo nyt selkeä reliikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hee, joo. Se on mulla tikulla ja kai se blogissa säilyy kunnes Google kuukahtaa :P

   Poista
  2. TArkoitin kylläkin tuolla "täältä suunnalta" teikäläistä :D
   (sä olet tikkufani joka on faneista fanaattisin! :P)

   Poista
  3. Ahaaa.. okei, vissiin olen vielä vähän muualla.

   Tikkufanista tulee jotain ihan muuta mieleen :P

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)