lauantai 16. elokuuta 2014

Oma kehu

Aion nyt hiukan kehua itseäni. Nimittäin olen tänään vihdoinkin saanut oman vaatekaappini setvittyä läpi. Piti hoitaa homma jo alkukesästä, mutten yksinkertaisesti ehtinyt.

Aamun ratoksi veimme miehen kanssa esikoisen metsään (ilman leivänmuruja) ja sitten kurvasimme Ikeaan. Ostimme yläkerran kylpääriin uudet kaapit ja lisäksi erilaista tarpeellista tavaraa, mm henkareita. Ikeasta päästyämme ajelimme ruokaostoksille ja sitten kotio. Iskin vanhat olkkarin verhot koneeseen, hörppäsin kahvit ja avasin vaatekaappini ovet. 

Lopputuloksena tämänpäiväinen uurastus poiki yhden mustan jätesäkillisen poisheitettävää ryönää ja sen lisäksi yhden muovikassillisen kenkiä ja neljä muovikassillista vanhoja vaatteita. Aion viedä ne tuohon kylän raitilla olevaan keltaiseen lootaan, vaikka avut eivät menisi minnekään. Pääasia on, että kamat ovat jossain muualla kuin minun nurkissani.

Verhotkin ovat kuivuneet. Piti alunperin mankeloida ne jo nyt, mutta en ihan totta jaksa enää. Teen sen huomenna ja mankeloin samalla mökkilakanat. Nyt siirryn hetkeksi lukemaan dekkaria ja sitten kellistyn petiin.

Ah niin, ostin netitse äsken hajuvettä. Alla olevan neidon nimikkosellaista. Tykkään tästä videosta kovasti, enkä vähiten tiikerin vuoksi :P


4 kommenttia:

 1. Kiva kuunnella musavalintaasi täs kommentoinnin aikana. Joo-o, epätarpeelllisen poisheitto elähdyttää koko elämää, jos fengshuihin ja Karen KIngstoniin on uskominen. Tein itse kerran postauksenkin Space Clearingista. Vaateinventoinnista on hyötyä muutenkin, tietääpähän mitä kaapin perukoilla on, niin ei tule turhaan kakkos-kappaleita ostettua.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 2. Hyvä video ja taidankin käydä Y-putkessa tsekkaamassa naikkosen tuotantoa tarkemmin.
  Pisteet vaatekaapin siivoamisesta koska minun järjestyksen ihmisenä on tunnustettava että omani on tällä hetkellä epäkelvossa tilassa ja se häiritsee aivan järjettömästi, alitajunnasta pukkaa koko ajan viestiä "siivoa kaappis, siivoa kaappis...". :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään Katysta :)

   Jep, sitä kestää just tasan niin kauan kuin kestää ;)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)