perjantai 20. kesäkuuta 2014

Pakkaamisen lomassa

Eli siis en ole vielä pakannut kuin omat vaatteeni ja pienimmän vaatteet olen läjittänyt valmiiksi laukkuun heitettäväksi. Odottelen tässä saunan lämpiämistä.

Tämä päivä on mennyt jalkojen päälle, niinpä selkä on hajoamispisteessä ja on pakko istua sen aikaa, että saa laskut maksettua.

Mies ja isommat veivät kissan ja sillä aikaa minä pienimmän kanssa ensin tyhejnsin ja täytin tiskikoneen, sitten pienin meni omiin juttuihinsa ja minä tiskasin käsitiskit, pesin yläkerran lattiat ja vessan. Samalla pyykkäsin kolme koneellista lakanoita ja pyyhkeitä. Olen myös leiponut Keyn limettipiirakan ja marenkeja suklaahippuyllärillä ja silittänyt pyykit sekä antikarvoittanut koipeni.

Nyt pitäisi vielä valita matkalle lähtevät kirjat ja reppuun pakattavat kamat. Onneksi huomenna lähtö on puoliltapäivin eikä ihan kukonlaulun aikaan.

Loppuun hauska video, jonka löysin eilen.


P.S. Mies onnistui säikäyttämään pienimmän niin, että se sai hysteerisen itkukohtauksen. Huoh. (Olen sen verran väsynyt, että ensin aloin nauraa ja sitten itkeä.)

P.S. 2 Unohdin mainita, että mies toki pakkaa omat kamansa ja isommat pojat omansa. Minä olen huono palvelija :P

6 kommenttia:

 1. Oikein rattoisaa ja rentouttavaa lomaa teille!!!

  VastaaPoista
 2. Sinä se olet varsinainen kun siivoat kämpänkin ennen reissuun lähtöä!
  Onhan se tietysti mukava tulla puhtaaseen kotiin mutta en mä jaksa uskoa että teillä niin sotkuista on etteikö sitä olis kerinnyt reissun jälkeen mutta mitäpä minä moisesta uutteruudesta pärmättämään.
  Päinvastoin, pitäkää hauskaa ja turvallsia lentoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä siivotaan kyllä ja samoin oli sekä mun että miehen lapsuudenkodissa. On huomattavasti mukavempaa tulla takaisin siistiin kämppään, kuin hävityksen kauhistukseen. Sitä paitsi naapuri käy välillä vilkaisemassa, että kaikki on kunnossa :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. On kyllä. Ensimmäinen pätkä on 10h, seuraava jotain 6h ja sitten yön jälkeen vielä 5h. Olemme siis 'yötä' eli noin 7h hotellissa, se ehkä vähän helpottaa, kun saa jalat hetkeksi ylös.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)