keskiviikko 14. toukokuuta 2014

katki

Olin tänään aamukahdeksasta iltapäiväneljään kouluttautumassa työsuojeluasioihin. Herranjestas, että olen poikki. Ihan liikaa asiaa ja kuunneltavaa yhdistettynä flunssaväsyyn, joka onneksi alkaa mennä vihdoin pois. Kävin työpaikkasuhteeni kanssa lounaalla Virastotalossa. Inhoan yksin syömistä ja soitin hänelle, että kelpaisiko lounasdeitti. Onneksi kelpasi ja meillä oli hauskaa :)

Kunhan saan pienimmän petiin taidan kaatua itsekin. Huomenna on nimittäin oltava iskussa, kun menen (työ)kaverin kanssa katsomaan Alkaline Trio'a Nosturiin. Tuskin maltan odottaa!

Hyvää yötä. Tässä allaolevan piisin sanat niille, jotka haluavat vilkaista. (Minulle sanat ovat tärkeät, kun taas mies kuuntelee lähinnä sävelmää.)


5 kommenttia:

 1. Mä oon miehen kanssa samoilla linjoilla: sävel on tärkeämpi sanoja. Ehkä siksi klassinen musiikki iskeekin syvemmälle. Mutta livenä on kiva kuunnella melkein mitä vaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Live on kyllä hauska :) Olen sanonutkin, että kun en koskaan teininä päässyt keikoille, niin menen nyt :P

   Poista
  2. Juuri oikea asenne ! Antoisaa keikkaa. :)

   Poista
 2. Aika raskas päivä istua koko päivä kuuntelemassa suht monotonisella äänellä puhuttua asiaa mutta hyvä jos sun flunssas alkaa helpottamaan. Täällä tauti vaan jatkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, ääni meni eilen lopullisesti samoin kuin jalkojen toimintakyky kramppien vuoksi :D

   Paikallaan istuminen ja kuunteleminen on aina vain vaikeampaa, mitä vanhemmaksi tulee.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)