keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Helei

Flunssa iski. Oikein mukavasti. Pitäisi vielä huominen selvitä töissä, sillä työkaverilla on menoa ja hän pääsee vasta alkuiltapäivästä paikalle. Istun taas kahdella pallilla, tosin samaahan hän on joutunut tekemään. Jos oloni jatkuu tällaisena, en varmasti lähde perjantain tyhy-päivään kirkkoveneilemään (*hiljaa*).

Se piisi, jota olen ihmetellyt pari pävää, löytyi vihdoin ja oli, kuten epäilinkin, Bronski Beatin 'Smalltown boy'. En nyt linkkaa sitä tähän, kun en vain jaksa. Se löytyy kyllä jostain tuolta tageista, jos joku haluaa kaivella, mutta YT:sta toki helpoiten.

Taidan kömpiä nukkumaan. Kannattaa vetää valkoinen merkki mustaan puuhun, sillä en kovin usein mene petiin ihan näin ajoissa.

Huomisen säätä odotellessa voi kuunnella vaikka tätä.


5 kommenttia:

 1. Jaa- a... Teilläpäs onkin erittäin mielenkiintoinen tyhy- päivä ohjelma. :-D

  Hyvää yötä ja paranemisia. Minäkin tässä suunnittelen petiin menoa ja täällä on sentään kello tuntia vähemmän, kuin siellä päässä.

  VastaaPoista
 2. No juu, eikö olekin? Olen koettanut miettiä pääni puhki, kenen mahtava kuningasidea tuo on ollut :D

  Hyvää yötä sinnekin.

  VastaaPoista
 3. Sympatiat sulle koska flunssa - no se on.
  Toivon mukaan sulla ei kestä pitkään, täällä menossa neljäs päivä eikä sanottavaa olotilan muutosta kun ei sitä taudin tappavaa kuumetta tule ja toi "valkoinen merkki mustaan puuhun", mistä se tulee vai onko se sun omas? (paljon parempi kuin se iänikuinen "ruksi seinään" - juttu).

  *Ottaa korvista kiinni ja antaa monta parantavaa pusua*
  (yrittää myös hypnotisoida näyttämään kuvaa rokkitukasta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on vanha savolainen sanonta, joka oikeasti kuuluu 'valkoinen pilkka mustaan puuhun'. Mummini noita mulle aina hoki.

   Kovaa kuin kerjäläispojan elämä on tämä flunssaelo. Kiitos pusuista *pyyhkii naamaansa* Kuva näkyy jossain (sinivalkoisessa), jos haluat katsoa.)

   Poista
  2. Okei ja kiitos tuosta sanontaankin liityvästä tiedosta. Sekö ei ole sama kuin tämän päivän takkikuvassa? Tai mitä hittoa mä tässä kyselen kun kerran voin lähteä katsomaankin.
   Niin, ja paranemista. Täällä menee olo kehnommaksi eikä tämän illan lenkki vesisateessa auttanut yhtään asiaa mutta pakko tota Aljohia on viedä - eukko kun on vielä huonommassa kunnossa. Pysyt huomisen petissä.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)