sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäivää

Hyvää äitienpäivää vain kaikille blogistanian aavikoilla vaeltaville äideille ja heidän poikasilleen. Täällä meillä Kattilassa on ollut erinomaisen mukava Äitienpäivä kerrankin.

Pienin oli vissiin kovassa jännityksessä eikä nukkunut kovinhyvin, joten oli sitten mennyt sohvalle olkkariin ja koisinut siinä. Meidän sohvassa nukkuu takuuvarmasti (jopa meikäläinen, joka en yleensä sammu muualla kuin sänkyyn).  Esikoinen oli lauantaina softaamassa puoliltapäivin ihan iltaseiskaan asti, joten nukkui ihan rattoisasti. Keskimmäinen oli yökylässä kaverillaan ja kotiutui jo neljän maissa iltapäivällä.

Alla kaikille Äiti-ihmisille omistettu iloinen Batman-giffi :D Olen parannellut flunssaa neulomalla ja katsomalla melkein koko ekan kauden BBC:n Robin Hoodista ja olen saanut yhdet kämmekät valmiiksi asti. Päätin antaa Guy of Gisbornelle toisen mahdollisuuden eikä sarjakaan ole aivan niin surkean huono kuin ajattelin ensimmäisellä katselukerralla. Paha vain, että olen alkanut pitää kaameasta Sheriffistä ihan hurjasti. Hän on sarjan varsinainen ilopilleri, sen sijaan Marian on ihan idiootti. Herranjestas. Kuka järjissään oleva nainen ei ottaisi Guyta Robin (Maitoparran) sijaan? Oijoi. Enkä ole yhtään puolueellinen :P

Robin Hood on kirjana aina ollut minulle tärkeä ja Disneyn versiohan on vallan hulvaton. Niihin nähden tämä sarja on aika kamala enkä edes ajattele sitä kaameaa saksalaista 80-luvun Robin-versiota. Auh. Sen sijaan 'Miehet sukkahousuissaan' ja Kevin Costnerin Robin ovat ihan katsottavia. Erroll puolestaan on ikisuosikkini Robinina :)

Flunssa jyllää edelleen, tosin nyt pystyn jo ajattelemaan suht järkevästi. Perjantai oli kamala ja eilinen vielä aika paha. Huomenna aion mennä töihin ja illalla leffaan.

Perjantaina äitini soitteli ja kertoi lapsuuteni naapurinsedän ja nykyisen mökkinaapurimme heittäneen vihdoin lusikan nurkkaan. Hän ei ollut kovin iäkäs, alle 70-vuotias, mutta paha diabetes ja tämän talven aikaiset pari aivohalvausta tekivät tehtävänsä. Ikävää toki, pojatkin olivat hiukan suruisia, sillä Jussi taoasi viedä heitä moottoriveneellään kalastamaan järven toiselle rannalle. Hän oli eräänlainen vaarin korvike, sillä oma isänihän on ollut kuolleena 20 vuotta ja miehen isä on todella huonokuntoinen (enkä häntä edes päästäisi poikien kanssa mihinkään). Elämä on.

Nyt taidan lähteä nukkumaan. Alla BBCn Robin Hoodin traileri niille, joita kiinnostaa.

12 kommenttia:

 1. Anteeks, mä en pysty keskittyyn noihin asioihin ollenkaan.... Mä tuijotan vaan Batmania ja hihitän :-D

  VastaaPoista
 2. Meillä Pienin (ja melkein jo mäkin) osaa sen Disneyn Robin Hoodin ulkoa. Siis sanasta sanaan, joka laulun, joka vuorosanan. Kun vielä eläytyy niihin rooleihin, niin on kohtuullisen huvittavaa kuultavaa. Ei tartte arvailla, mikä Disneyn leffoista on meillä se suosikki... Munkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kyllähän se on paras. Errollin Robin on seuraava :)

   Poista
 3. Voi Puskissa kiitos tuosta Batmanista! Vaikka se oli äideille omistettu, aion kyllä näyttää sen myös meidän Batmanille, kuopukselle. Efekti tosiaan on minulla vähän sama kuin Helmillä ;-)

  Paranemisia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa melkein omistin sen pelkästään sulle :D Minusta se on aivan hurmaava :D

   Poista
 4. Hyvä giffi ja noihin - vaikka suurin osa niistä on ärsyttäviä - jää koukkuun, mikä lienee tarkoituskin. Myöhästynyttä äitienpäivää sulle mutta (äh, myöhäistä nyt..) ehkä ei olis vielä tänään kannattanut mennä töihin. Tauti on todella sitkeä ja totisesti toivon ettet tule kipeämmäksi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en olisi lähtenyt töihin, jos en olisi menossa töiden jälkeen leffaan. Mietin jo, että ehkä olen huomenna poissa, saa nähdä millainen olo on. Kummasti tuo ilmastointi alkaa taas kiihdyttää rään määrää ja hyvä, että näen lukea ruutua. Onneksi työ tällä hetkellä on lähinnä itseohjautuvasti toimivien aikuisten päivystämistä.

   Giffi on hupaisa :D

   Poista
  2. eli toisin sanoen itseohjautuvien aikuisten päivittämistä :P

   Poista
 5. Sulla on sitkee lenssu, ootte tainnu olla Paimenen kanssa samojen basiliskojen äärellä. ;)

  Robin Hood on ihan mahtava ja erityisesti pidän minäkin Disneyn versiosta. Seuraavaksi paras on kyllä se Kevin Costnerin versio... *huoh* :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sen saa s-postin välityksellä. Viruspostia :P

   Kevin on kyllä ihana. Aina. Hän melkein pelasti jopa 'Man of steel'-elokuvan :)

   Poista
  2. Tietäisitpä vaan -S- minkä äärellä ollaan oltu.... :D

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)