tiistai 1. huhtikuuta 2014

Tekonauru

Ajattelin sanoa vain sellaista, että en ole koskaan tykännyt aprillipäivästä. Olen varmaankin liian tosikko tai jotain, mutta en vain ymmärrä miksi toisen nolaaminen on hauskaa. Sitten pitäisi vielä olla suuttumatta/loukkaantumatta, koska sehän ei kuulu asiaan. Lapsena olin kovin herkkäuskoinen, joten osittain lienee tämä pitämättömyyteni juontaa sieltä.

Tänään törmäsin erääseen faniblogiin, jossa oli aprillipäivitys. Sinällään ihan hauska kirjoitus siitä, kuinka tämä seuraamamme henkilö aikoo juuri tänään liittyä Twitteriin ja avata oman fanisivuston. Hyvin kirjoitettu oli, mutta.. mutta mutta. Ne ehdotetut nimimerkit olivat oikeasti tökeröitä ja niiden antama sävy alensi mielestäni sekä kirjoittajaa että artikkelin kohdetta.

Jotenkin en tiedä. Mennyt maku koko päivästä. Ainakin tällaisena ja tuo nyt oli vain yksi esimerkki, muita riittää esim päivän lehdissä vaikka kuinka. Tosin odotan ilolla, miten alakoulun rehtori on tänä vuonna jekuttanut oppilaita. Hänen kepposensa nimittäin ovat hauskoja.

Niin ja naurahdinhan Finnkinon aprillipilalle, jonka mukaan  seisomapaikat tulevat elokuvanäytöksiin.

Tämäkin uutinen olisi ollut hauska, jos se olisi ollut tosi.

8 kommenttia:

 1. Mahtaa tulla niskat kipeäksi sillä edessä seisovalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun seisomapaikat olisivat vain salin takaosassa ja portailla :P

   Poista
  2. Katselin juuri sitä alimmalla portaalla seisovaa:-)

   Poista
 2. Aprillipäivästä en ole koskaan pahemmin perustanut mutta tuon Jobbit - jutun eka biisin pätkä oli pakko kuunnella neljään kertaan ennen kuin kommentoin. On se niin helvetin kaunis.

  VastaaPoista
 3. Tuo finnkinon juttu olisi hyvä oikeastikin. Sellainen tyhjempi tila, jossa voi vaikka istua kontallaan tai seistä halutessa tai olla lootusasennossa tmv mukavassa asennossa ilman istuinta. Penkeissä on hyvä istua, mutta pidemmässä elokuvassa pitkäkoipisena tekee monta kertaa mieli oikaista jalkoja etummaisen kustannuksella. :]

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tuttu tunne tällaiselle persjalkaisellekin.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)