maanantai 14. huhtikuuta 2014

Illan ratoksi

Astuin kotiovesta sisälle, pienin moikkaa: 'Hei äiti, kato mun takista repesi koko kylki auki!'. Voi jipii... ensin sanoin, etten jaksa nyt aiankaan tänä iltana sitä hoitaa ja huomenna on luento. No vaihdoin kotivaatteet ja katsoin ompelukonetta, siinä oli musta lanka valmiina ja vetäisin sitten sen takin kyljen kasaan. Eihän sillä lapsella muuten olisi ollut takkia koko viikolla, kun keskiviikkonakin mulla on iltavuoro. Aikaa meni ehkä kymmenen minuuttia, mutta kirosanoja raikui. Koska takkikangas.

Pyysin esikoista keittämään iltakahvin ja laittoihan se. Olin ostanut kotimatkalla Aino-uutuusjäätelöä, nougat. Ällömakeaa, tuli suklaaällötys. Virpomispalkoiksi varatut pikkuiset suklaamunat eivät parantaneet suklaaällötystä ja kaipasin salmiakkia. En pidä suklaasta kovin paljoa. Söin sitten metwurstia iltapalaksi. Koska suklaa.

Esikoinen katsoo 'Big bang theory'a, siinä sanottiin, että Indiana Jones ja kadonneen aarteen metsästäjät on ihan pöljä leffa, koska sen lopputulos olisi sama ilman Indyä... ihan tosi kyllä. Koska joka tapauksessa natsit olisivat saaneet Liiton arkin, avanneet sen ja kuolleet. Aikamoinen plotwist :D BBT on yksi meidän perheen suosikkisarjoja. (Koska Sheldon).

Loppuun kuva, jonka löysin juuri äsken. Minähän olen se kummajainen, joka on ekaluokalta lähtien halunnut kirjastontädiksi. Ensimmäisellä luokan tutustumiskäynnillä muistan ajatelleeni, kuinka ihanaa olisi olla töissä kaikkien niiden tarinoiden parissa, joita kirjastossa on. Edelleen olen samaa mieltä, vaikken aina pitäisikään tarinasta.


Vaihdoin sittenkin iltapiisin, oli liian surullista. Joo, ja nyt lopetan. Teen Marjaanan kassipaljastushaasteen huomenna.


EDIT

Yhtäkkiä muistin vielä, että työpaikkasuhde kehui minua. Tai kehui ja kehui.. no.. kutsui minua muodollisesti päteväksi :D Keskustelimme akateemisista loppututkinnoista ja päädyimme tuohon. Jostain ihmeen syystä hän saa minut yleensä flirttaamaan kanssaan. Siinä on kyllä se hyvä puoli, että kumpikin meistä tietää missä mennään :P

3 kommenttia:

 1. Mä jo odotan paljastuksia ;-)

  Tuo anonyymin ajatelma on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kassissa ei kyllä paljoakaan ole paljastuksia :D Saa nähdä mitä löytyy...

   Poista
 2. Minäkin olen joskus haaveillut kirjastotädin työstä. Ja nyt kun taas ajattelen asiaa, niin voisin hyvinkin nähdä itseni kirjastotätinä.

  Ollessani neljävuotias, paloi meidän lähistöllämme saha ja minä aloin pelkäämään tulipaloa mellä kotona. Olin päättänyt varautua tulipalon varalta ja pakannut oman laukkuni valmiiksi sängyn alle. Laukku oli täynnä kirjoja, mitäs muutakaan. :-D
  Rakkaus kirjoihin alkasi hyvin aikaisessa varheessa ja eipä se tunnu laantuvan koskaan. Hyvä näin.

  VastaaPoista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)