maanantai 28. huhtikuuta 2014

Ihan vaan tiedoksi

Mahdollisesti huomenna saatan jopa ehtiä kirjoittamaankin tänne jotain älykästä. Nyt nimittäin jatkan luentomuistiinpanojen lukemisella. Viimeinen tentti on huomenna ja sitten se on ohi (ainakin tältä talvelta).

Joskus päivän (tai eilisenkin) uutisten lukeminen kirvoittaa sellaisen ilonpurskahduksen, että sillä saa kummasti tilaa aamumetroruuhkassakin. Sellainen oli tämä uutinen tänään. En mitenkään pystynyt pitämään artikkelin herättämää iloa sisälläni.

Mutta nyt kutsuvat luentomuistiinpanot, joten näkymiin huomiseen!


10 kommenttia:

 1. Kiitos Puskis rakkaani, nauroin täällä vetet silmissä kun luin Kirottujen sielujen saaresta kertovaa juttua. Ties minne nuo onnettomat ja limbukseen jääneet sieluparat nyt seilaavat; Valkeakoskelle vai Akaan suuntaan - kas siinäpä pulma! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös uutisen alla olevat kommentit olivat hervottomia, samoin kuin erään ystäväni seinällä käyty kauhuelokuva-viritteinen keskustelu.

   Poista
 2. Ei oo todellista. Mä ainakin omisin tommosen saaren ja sitoisin sen kiinni mun rantaan, sehän olis hauska. Kyllä ihmisillä on isot ongelmat.......

  VastaaPoista
 3. Otsikon perusteella olisi voinut epäillä, että asiassa on jokin mainitsematta jäänyt paranormaali ulottuvuus. No, jokaisella on ongelmansa ja ongelmansa...

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä on kyllä tosi ilkeää ja toisten ongelmien dissaamista nauraa asialle, joka on piinannut toisia. Kun asia on vielä sellainen, mille ei itse voi mitään. Kyllä pitää ymmärtää, että tilanne on ollut tosi painostava ja ahdistava. Mun mielestä toi on vaan törkeätä, hävetkää !

  ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisihan se kyllä kauheaa, kun yhtäkkiä joku saari alkaisi vainota. :)

   Poista
 5. http://m.iltalehti.fi/uutiset/2014042818247878_uu.shtml

  Se voi tulla takaisin!
  Tuo Sinikka aiheutti eilen suunnatonta hupia. Kiikarilla tsekkailtu mihin saari aikoo suunnistaa seuraavaksi! :D Hulvaton juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, arvaamaton on se.

   Toivottavasti Sinikan perhe on saanut kriisiapua.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)