keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Hyvää Vappuaattoa

Vappuaattoni on kulunut varsin mukavasti ensin töissä ja sitten kotona. Mutta ennen kuin menen siihen, haluaisin huomauttaa Paimenelle, että hänen kannattaisi nythetivälittömästi tsekata postilaatikkonsa!

Työpaikalla oli varsin hiljaista, koko päivänä kävi yhteensä kolme asiakasta, jotka eivät olleet talon vakinaista väkeä. Kävin lounaalla ihanan Heidin kanssa ja join kuumat päiväkahvit työpaikkasuhteeni kera ;) Hmm.. Niin. Sitten pistin ovet kiinni loppuviikoksi ja lähdin kotiin.

Astuttuani ovesta sisään jäin suu auki toljottamaan. Mies äkseerasi jälkikasvua siivouksessa. Toinnuttuani raahauduin avustamaan ja saimmekin talon interiöörin sen verran siistiksi, että kummipoikani ja äitinsä saattoivat saapua. Ilta kului rattoisasti patojen äärellä ja isompien poikien paukutellessa vesi-ilmapalloja ulkona huolimatta varsin koleasta tuulesta.

Onneksi vajaa kolmevuotias alkoi sammua suht aikaisin ja pääsimme oman väen rauhaan. Huomasimme mm. yhden kaktuksistamme alkaneen kukkia ensi kertaa ikinä (=n. 10 vuotta). Nyt olen hetken koettanut etäopettaa ystävääni käyttämään Twitteriä kehumalla julkisesti hänen munkkejaan siellä. En ole nauttinut kaupan simaa vahvempaa.

Vappukukka 

Nyt nautin iltateetä ja kohta sammun petiin. Onneksi ei tarvitse neljään aamuun nousta kellonsoittoon. Alla yksi Eppujen parhaita piisejä.

4 kommenttia:

 1. Hauskaa vappua myös sinulle ja kiitos postista johon on jo vastattu.
  Rauhallisesti täälläkin vietetään iltaa, muutama tunti sitten syötiin ja nyt vaan olla möllötetään. Käyn muuten nyt poistamassa ne kuvat josta s-postissa puhuin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asiat ovat kunnossa ja tulipa siinä rytäkässä hommattua Nortonin virustorjunta joka ei sekään hälytellyt joten en löydä muuta selitystä kuin ne (nyttemmin) poistetut kuvat.
   Sulle on muuten aika läjä postia kun innostuin todistelemaan sivustoni puhtautta :D

   Poista
  2. Hyvä, että sait siivottua. Ne voi olla pahojakin.

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)