maanantai 21. huhtikuuta 2014

Alkuviikkoa

Pääsiäinen on melkeinpä ohitse. Olen viettänyt sen lukemalla tenttikirjoja ja pesemällä pyykkiä. Olikin varsin rentouttava pääsiäinen, koska nuorimmaisen taudin vuoksi peruimme isovanhempien kyläilyn. Mikä ihana rauha ja hiljaisuus!

Olen eilen ja tänään istunut pihalla auringossa lukemassa. Hurjan kokoiset pörriäiset pöristelevät kevätkaihonkukissa ja muurahaiset kipittelivät koivilla. Minun koivillani siis. En muista, milloin olisin kävellyt pihamaalla paljain jaloin jo huhtikuussa. En varmaan milloinkaan. Ihana kevät!

Onneksi edessä on vain kolmen päivän mittainen työviikko. Huomenna illalla viimeinen luento ennen tenttiä, joka on viikon päästä. Auh.

Loppuun pari päivää kiusannut korvamato. Ainiin.. menen ensi kuun 20s päivä katsomaan Peter Gabrielia. Jostain syystä olen siten kerettiläinen, että tykkään kyllä Phil Collinsin äänestä enemmän näissä Genesiksen piiseissä.


Ah.. varpaankynnet pitää vielä maalata.. *kirjoittaa to-do-listaan*

4 kommenttia:

 1. Tyhmää kun tuujuubi on muokannut koodiaan jotenkin ettei videot blogeissa näy enää kännykällä katsoessa, edes se kehys ei näy. Mut totta, genesiksen ääni on vain phil collins vaikka PG toimii myös soolojodlaajana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en tiedä miksi ne on estäneet sen. Ihan pöljää.

   Collins on kyllä mahtava rumpalikin :)

   Poista
 2. Montako tenttiä sulla on jäljellä?
  Ei muuten mutta nyt kun kelit ovat tälläiset niin sun pitäis päästä nauttimaankin niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeinen on tämä, sitten on peruskurssi eli 25 opintopistettä kasassa :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)