tiistai 18. maaliskuuta 2014

Tiistain kirous

Tiistai iski jälleen. En ymmärrä, miten saatoinkin unohtaa. Varmaankin siksi, että olin kotona.

Lyhyestä virsi kaunis; Pienin tuli koulusta iloisena kuin pieni eläin, koska keskimmäisen kaveri tuli meille kylään ja hän luuli saavansa olla isompien kanssa. Väärä luulo. Tuloksena itkua ja hammastenkiristystä. Josta johtuen minulta irtosi hampaasta kruunu. Siitä takimmaisesta, yksi kaikkein kivuliammista ylipäänsä. Soitin hammaslääkäriin, sain peruutusajan vajaan tunnin päähän. Revin vaatteet niskaan ja lähdin, sanoin lapsille että jossain on ruokaa. Hammaslääkärissä tajusin jättäneeni sen kruunun kotiin... uusi aika huomisillalle. Ravatessani metrolta kotiin pohje kramppasi niin, että melkein itkin (ja itkinkin jossain vaiheessa linkatessani himaan).

Niin, että puhutaanko tiistaista? Ei. Ei puhuta. Se on syvältä ja poikittain.Menen tästä tunkemaan tippoja silmiini. Ja sitten aion katsoa hetken Ichabod Cranea. Sentään jotain iloa tässäkin päivässä (aamulla katsoin neljä jaksoa Sleepy Hollow'ta).

10 kommenttia:

 1. No jo taas sattunut ja tapahtunut! :/
  Mä en tajua miks nämä tiistait vainoaa sua? Joku Karman ihme juttu vai onko tälle tiistai - kiroukselle selitystä sillä nämähän ovat oikeasti tuskallisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä minäkään, mutta vähän alkaa kyllästyttää.

   Poista
 2. Puistattaa ajatuskin irronneesta kruunusta. hrrr.... Jos tämä tiistaikirous on pitkäaikainen vaiva olisiko manaajasta apua?

  VastaaPoista
 3. Jätetään viikoista pois maanantai ja tiistai. Minä inhoan maanantaita ja tuo tiistai on siinä sopivasti perässä. Siirrymme su-x-x-ke-to-pe-la viikkokalenteriin, jooko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii oikein hyvin. Päivät voisivat olla vaikka pe x 2 ja la x2 ja su-ke-to.

   Poista
  2. No just. Toi suketo on kai japania?

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)