sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Helei

Ihan ensi alkuun sanon, että keikka oli hieno. Käynnistyi hitaasti, mutta eipä sitten meinannut sammua into millään :) Jared on varsinainen showmies eikä veli ole pekkaa pahempi. Alla pari kuvaa, jotka nappasin kännyllä.Muuten olen lukenut kirjan, josta pitäisi vääntää analyysi ensi viikonloppuna, palautuspäivä on sunnuntaina. Onneksi kirja oli hauska, vaikka yksi ihminen sanoi sen olevan hieman tylsä. Itse nauroin jopa ääneen muutamassa kohdassa, sitä ei usein tapahdu kotimaisten kirjojen kanssa. Kirjassa oli sarkastista huumoria runsain mitoin ja henkilöt olivat varsin karikatyyrisiä. Ihan hupaisa nopea luettava, yllättävästi Finlandiavoittaja (en yleensä jaksa lukea Finladia-ehdokkaita ollenkaan.)

Sukantekele on edistynyt myös ihan hyvin, kun neljänne (vai viidennen) purkamisurakan jälkeen tajusin laskea mallipiirroksesta, missä ihan oikeasti olen menossa. Johan selkis.

Ja nyt menen katsomaan töllöä tai jotain. Nähdään taas!


PS Unohdin sen kuvan, jota yleisö pyysi jossain aiemmin. Sen näkee tässä alla.
2 kommenttia:

 1. Ooh, sä olit paikan päällä! 30 seconds to mars on älyhyvä ja Jared aika poika ;)

  Mikä kirja, jos saa kysyä? Harvoin luen suomalaista kirjallisuutta, anteeksi & häpeän kyllä, mutta kun niistä yleensä puuttuu juuri tuota sarkastista ja/tai mustaa huumoria. Pari poikkeusta on, mutta kumpaakaan en nyt muista, hah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä olen ollut poikein parilla aiemmallakin Suomen-keikalla. Oikein 'vanha' fani :)

   Tuo oli Hannu Raittilan 'Canal Grande'. Yllättävän hauska :)

   Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)