tiistai 4. helmikuuta 2014

Tiistai näyttää kyntensä

Jos joskus haaksirikkoutuisin autiolle saarelle, jossa asuisi kuitenkin villi-ihminen, ristisin hänet Tiistaiksi. (En tosin ymmärrä, miten autiolla saarella voi asua kukaan, sillä sehän on autio, mutta ei mennä nyt siihen. Todetaan vain, että olen blondi.)

Tämäkin tiistai nimittäin päätti loppujen lopuksi olla jostain syvältä ja poikittain. Tyytyväisenä kahlasin kotiin läpi loskan ja sumun vain kuullakseni ulko-ovea avatessani, kuinka keskimmäinen ulvoi. Ajattelin, että kyse ei voi olla siitä onnettomasta valintakokeesta eikä ollutkaan. Tuo oli laskenut partiossa pulkkamäkeä ja vasen ranne oli mennyt mutkalle. Sitä nyt sitten pohdittiin, mies oli juuri tullut kotiin lapsen kanssa. Sanoin, että kamat niskaan ja ensiapuun ja soitettuaan jonnekin auttavaan puhelimeen mies sanoi samat sanat keskimmäiselle. (Olisivat vain voineet kuunnella minua.)

Mies soitti Peijaksesta , jossa oli kuulemma kolmen tunnin jono, joten mies lähti Kampin Terveystaloon. Soitti matkan varrelta minulle, että partion jäsenmaksuhan kattaa tällaiset partiossa tapahtuneet onnettomuudet ja kaivelin sitten netistä, että asia on niin. Sattumalta löysin myös vakuutusnumerot jne. Nyt sitten odotellaan. Röntgen on tietysti jo tähän aikaa kiinni terveystalossakin, mutta kuitenkaan ei ihan kolmea tuntia tarvitse odottaa.

Toinen asia, mikä lievästi nyt kaivelee, on Flickr-kuvienjakopalvelu. En nimittäin pienillä blondiaivoillani ymmärrä, miten saan sen halvatun tilin maksettua ensi vuodelle asti. En myöskään tiedä, olenko jo mahdollisesti maksanut sen tässä klikkaillessani kaikenlaisia namiskoita. Pitää odotella huomiseen ja katsoa, nimittäin en ole ainoa, joka ihmettelee asiaa. Jotain ihme säätöjä on meneillään.

No.. ehkä tässä vielä tänään pääsee nukkumaan. Mahdollisesti. Huokaus.


4 kommenttia:

  1. Voi helvetti sentään mutta tämä teikäläisen Tiistai-kirous on todella julma juttu. Vilpittömästi toivon ettei ranne ole mennyt sen pahemmin ja samoin että saat Flickr-tilisi kuntoon kun tässä arjessa on muutenkin sietämistä niin ei tosiaakaan tarvittaisi tuollaisia muita murheita lisätaakaksi.
    Pusuja ja jaksamista, niitä sä tarvitset <3

    VastaaPoista
  2. Parempaa keskiviikkoa sulle ja toivottavasti lapsen käsi ei ole murtunut. Se on kurjista kurjinta, nimin. Kokemusta on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, on kokemusta kyllä. Mutta oli se murtunut, jopa molemmat luut.

      Poista

Jätähän puumerkkisi, kun tänne asti luit :)